Konkuk University

Läs koreanska språkkurser och undergraduate-program på Konkuk University i Seoul med utbildning i världsklass i en fantastisk miljö. Vi hjälper dig gratis med ansökan!

Varför studera på Konkuk University

Ett högrankat universitet
Konkuk University är rankade topp 10 bland Koreas privata universitet. De är ett av Seouls ledande universitet för internationella studenter med bra koreanska språkkurser och många undergraduate-program på engelska.

Utbildning med fokus på studenten
Konkuk University är fokuserade på att ha en utbildning som är anpassad efter studenternas behov och som gynnar dem i sina framtida karriärer. Bland annat erbjuds “Plus Semester Program” vilket innebär att studenten ges möjlighet att utöka sin studietid med arbetspraktik vilket gör att studenterna tar examen med arbetserfarenhet.

Konkuk University har också ett Office of International Programs som jobbar med att hjälpa internationella studenter komma in i det koreanska livet.

Miljövänligt campus
Konkuk Universitys har byggt upp ett fantastiskt bra infrastruktur för att underlätta för studenterna. Bland annat finns lånecyklar på campus och många av våra biblioteksböcker finns online.

Få rabatt på terminsavgiften!
För att bli antagen till en utbildning krävs att du har minst TOPIK nivå 3 i det koreanska språket. Om du studerar koreanska på Konkuks egna språkkurs kan du få upp till 70% i rabatt på terminsavgiften och om du klarar av level 5 och har 90% i närvaro varje termin är du garanterad en programplats!

Gratis hjälp med ansökan!
Det kan vara lite krångligt att ansöka till universitet i Korea men nu kan du få hjälp med ansökan av våra experter helt gratis. Du betalar direkt till skolan och skriver ett avtal direkt med dem men vi hjälper dig med ansökan, CSN och frågor innan kursstart. Fyll i en intresseanmälan härintill f&am

Utbildningar på Konkuk University

Vi kan hjälpa dig med antagningsprocessen till följande utbildningar:

  • Kandidatprogram bestående av 4 års ämnesstudier på engelska

  • Koreanska språkkurser på 10-60 veckor (uppdelat på 10 veckors terminer, 20 veckor är minimum för att få CSN) 

Konkuk University består av följande college:

  • Liberal Arts
  • Sciences
  • Architecture
  • Engineering
  • Social Science
  • Business Adminstration
  • Sanghuh Life Science
  • Art & Design

Läs mer om kurser och priser i skolans brochyr på länkarna här intill. Fyll i intresseanmälan om du vill ha hjälp med ansökan till Konkuk University.

Vacker campus i centrala Seoul

Konkuk University har två campus, ett i centrala Seoul och ett Glocal campus i Chungju.

Huvudcampus ligger i sydöstra delen av centrala Seoul, nära Hanfloden. Campuset är vackert och trevligt med en stor sjö på campusområdet. Det är lätt att ta sig från Konkuk University Station till andra delar av Seoul med hjälp av linje 2 (grön) och linje 7 (olivgrön).

Studentbostäderna på campus är byggda med miljövänligt material och erbjuder många tjänster såsom: luftkonditionering, koreansk golvvärme (Ondol), modern säkerhetssystem, cafeteria, obegränsat wifi, kabeltv (56 olika kanaler), stort gym och yoga och dansklasser.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Konkuk är ett högrankat universitet med ett bra läge i Seoul där vi givetvis har varit och besökt dem. Skolan är godkänd av CSN på alla program som är 13 veckor eller längre och de kan ge dig underlag för studentvisum. Vi kan hjälpa dig med ansökan till språkkurser och undergraduateprogram på Konkuk University. Om du vill läsa Study Abroad-terminer så kan vi hjälpa till med det på Hanyang University som också ligger i Seoul. Vi hjälper dig helt gratis med CSN och hela ansökningsprocessen. Du ingår dock ett avtal direkt med skolan och betalar kursavgiften direkt till dem.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Konkuk University


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).*

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.