Studera i Seoul

Upplev trendiga Korea och prova på att bo i världsstaden Seoul. Här kan du studera koreanska, fristående kurser på engelska eller en hel kandidatexamen. Här hittar du rekommenderade skolor och mer information om staden Seoul. Fyll i vår intresseanmälan för att få gratis hjälp att studera i den Sydkoreanska huvudstaden.

Gör en intresseanmälan och få hjälp att studera i Seoul

Skolor i Seoul

Artiklar om Seoul

 • Studera i Korea
  Annyeong haseyo! Vill du studera i Korea? Vi kan hjälpa dig gratis! Här hittar du information om skolor, csn, ansökan, hur du lär dig koreanska, stipendier, boende, jobb i Korea etc.
 • Studentberättelse från Seoul
  Funderar du på att studera i Korea? Läs Calles berättelse från hans studietid på Konkuk University i Seoul! Vi kan hjälpa dig med ansökan dit, men nu lämnar vi över ordet till Calle:
 • Studentvisum och ansökan till Sydkorea
  Vill du studera i Korea? I den här artikeln tittar vi på vilket visum du behöver och hur du ansöker om studentvisum till Sydkorea, steg för steg.
 • Studentboende i Seoul
  Här hittar du studentboende i Seoul.
 •  

  Intresseanmälan för utlandsstudier

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.