LTL Language School Korea

Vill du studera koreanska i Hongdae, Seoul? Språkskolan LTL har små klasser och fokuserar på Immersion. De har många språskolor i Asien och är godkända av IALC och CSN.

Varför ska jag studera på LTL i Seoul?

 • Vi har mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa våra elever från noll till hundra på nästan ingen tid alls
 • Vi är en av de mest respekterade och välrenommerade skolorna i Asien med hundratals 5-stjärniga recensioner online
 • Vi erbjuder grupplektioner som aldrig överstiger 10 elever och i genomsnitt består de av bara 3, vilket innebär att fokus ligger på dig
 • Våra värdfamiljer är juvelen i LTL-kronan och anledningen till att vi är så populära. Bo hos en koreansk familj och se dina språkkunskaper skjuta i höjden

På LTL Language School får du hela paketet: support dygnet runt, fullt certifierade lärare, värdfamiljer som verkligen bryr sig och en skola som vet hur det ska gå till.

En språkskola med perfekt läge i Hongdae

Vår skola ligger mitt i hjärtat av Hongdae, ett av Seouls mest populära områden. Hongdae är känt för sin livliga och ungdomliga atmosfär. Det är ett nav för konst, kultur och mode vilket gör det till en utmärkt plats för att verkligen fördjupa sig i sydkoreansk kultur. Hongdae har också en uppsjö av udda kaféer med teman och massor av barer som gör staden till en livlig 24 timmar om dygnet.

Området är hem för ett brett utbud av restauranger och gatumatstånd. Besökare kan njuta av en mängd olika lokala och internationella rätter, catering till olika smaker och plånböcker.

Skolans adress

2nd floor, 404-29 Seogyo-dong
Mapo-gu, Seoul, South Korea
서울시 마포구 서교동 404-29

Våra språkkurser och vårt boende

Vi erbjuder ett brett utbud av koreanska språkkurser som passar alla bakgrunder, åldrar och nivåer:

Minigruppsklasser - Våra smågrupper överstiger aldrig tio studenter och i genomsnitt bara tre. Studera antingen 20 eller 30 timmar i veckan och ta tag i att läsa, skriva, tala och lyssna.

Privatlektioner – Det snabbaste sättet att lära sig koreanska. Du väljer innehållet i kursen och vi förbereder den perfekta studieplanen, just för dig.

Terminsprogram – 18 veckors koreanska lektioner, fyra timmar om dagen. Detta är vår mest prisvärda kurs och kommer att se till att du gör stora framsteg på kort tid. Du kan söka CSN för denna språkkurs.

Sommarläger – I juni och juli välkomnar vi barn från hela världen till vårt enormt populära sommarläger. Barn kan studera hos oss i allt mellan 1 och 8 veckor. På förmiddagen har vi fyra timmars koreanskalektioner sedan blir det roliga, kulturella aktiviteter på eftermiddagen.

LTL erbjuder boende i ministudios och värdfamiljer, men det sistnämnda rekommenderas. Alla värdfamiljer i Seoul inkluderar frukost och middag som gör ditt liv i Korea oändligt mycket enklare. Du kommer att få prova den allra bästa maten som detta fantastiska kök har att erbjuda.

Och här är vad du får med en LTLs värdfamiljer:

 • Njut av autentisk koreansk mat som Bibimbap (비빔밥), Doenjang-jjigae (된장찌개) och mer med din familj varje dag
 • Upptäck delar av Seoul som en turist inte skulle göra
 • Omfamna koreansk TV
 • Träffa andra vänner och familjemedlemmar
 • Fördjupa dig i traditionell koreansk kultur genom att upptäcka sådana som Yutnori (윷놀이) och Hanbok (한복)
 • Engagera dig i koreanska nationella helgdagar, som Chuseok (추석), Seollal (설날) och andra
 • Lär dig hur man lagar otroliga koreanska rätter i köket
 • Delta i lokala klubbar som du väljer genom familjekontakter

Redo att bli uppbokad?!

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har jobbat med LTL i många år. Enligt våra senaste uppgifter har LTL Korea nu godkänts av kvalitetsorganisationen IALC vilket även innebär att skolans språkkurser på 13+ veckor ska godkännas av CSN.

Ämnen som du kan läsa på LTL Language School Korea

Fakta

Skolans adress: 서울시 마포구 서교동 404-29

Ackreditering: Vi är godkända av IALC och CSN

Flerspråkig: Vi pratar 20 olika språk

Team: Från alla världens hörn

Erfarenhet: LTL grundades 2007

Sociala medier: Hitta oss på Instagram, TikTok, Facebook, YouTube m. fl.

30% rabatt på Koreanska språkkurser online

Vill du lära dig lite koreanska online innan du kommer till Seoul?

Med Flexi Classes kan du studera koreanska 24/7 och vi ger dig 30% rabatt på din första prenumeration. Registrera dig genom att använda länken nedan och använd kampanjkoden DREAMSTUDIES i kassan för att få 30 % RABATT på ditt koreanska onlineprogram.

Villkor gäller

Erbjudandet går ut 2024-12-31

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till LTL Language School Korea. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.