LTL Language School Korea

Vill du studera koreanska i Seoul? Är du redo att utforska Sydkorea? Ingen skola är bättre utrustad för att kunna hjälpa dig nå dina språkmål än LTL Language School.

Varför ska jag studera på LTL i Seoul?

 • Vi har mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa våra elever från noll till hundra på nästan ingen tid alls
 • Vi är en av de mest respekterade och välrenommerade skolorna i Asien med hundratals 5-stjärniga recensioner online
 • Vi erbjuder grupplektioner som aldrig överstiger 6 elever och i genomsnitt består de av bara 3, vilket innebär att fokus ligger på dig
 • Våra värdfamiljer är juvelen i LTL-kronan och anledningen till att vi är så populära. Bo hos en koreansk familj och se dina språkkunskaper skjuta i höjden

På LTL Language School får du hela paketet: support dygnet runt, fullt certifierade lärare, värdfamiljer som verkligen bryr sig och en skola som vet hur det ska gå till.

On- eller offline?

Du bestämmer. Du kan till och med välja båda.

Vi erbjuder koreanskakurser 24/7 med vårt otroligt populära Flexi Class-system. Du kanske vill studera med oss ​​online innan du kommer till Sydkorea för att ge dig själv ett försprång?

Efter att ha tillbringat en tid med oss ​​i Seoul kanske du vill behålla dina koreanskakunskaper när du är hemma igen? Inga problem, med LTL registrerar du dig inte bara för ett program och försvinner. När du studerar hos oss är du student för livet (eller i alla fall så länge du vill)!

Kanske vill du bara studera med oss ​​på plats? Om så är fallet längtar vi efter att få träffa dig personligen här i Seoul. Kursens längd och stil är helt upp till dig, en vecka, en månad eller ännu längre. Du kan välja om du vill studera individuellt eller i mindre grupper. Vi erbjuder standardkurser men även mer skräddarsydda kurser som:

 • TOPIK Exam Preparation
 • koreanska för skådespeleri
 • Koreanska för audition

Varje person och varje program är olika och det är därför vi ser till att vi lär känna dig innan något bokas.

Ju bättre vi känner dig, desto bättre kan vi planera för att du ska nå dina språkmål inom den tidsram du har.

Våra värdfamiljer

LTL Language School Homestay är något du inte vill missa. Det är ingen slump att 80 % av våra elever väljer att bo hos en koreansk familj.

Vi har kört värdfamiljsprogram på LTL School i mer än ett decennium nu och vi har sett eleverna utveckla sina språkkunskaper på nästan nolltid.

Tillsammans med ett undervisningsprogram i gruppklass finns det inget bättre sätt att förbättra sina språkliga färdigheter.

Men varför en värdfamilj? Här är varför:

Ditt eget rum - Inga delade rum, inga delade boenden. Din värdfamilj är din och ingen annans. Ha fullständig avskildhet och njut av alla faciliteter för dig själv.

100 % fördjupning – Tala koreanska 24/7, öva hemma på det du lärt dig i skolan, åk med på familjeutflykter och weekendresor, njut av ditt sydkoreanska liv fullt ut.

Bara det bästa – Vi har arbetat med värdfamiljer sedan 2007. Du kan vara säker på att din upplevelse med våra familjer i Seoul kommer att vara den bästa du kommer att få.

Halvpension – Alla värdfamiljer i Seoul inkluderar frukost och middag som gör ditt liv i Korea oändligt mycket enklare. Du kommer att få prova den allra bästa maten som detta fantastiska kök har att erbjuda.

Och här är vad du får med en LTL Homestay:

 • Njut av autentisk koreansk mat som Bibimbap (비빔밥), Doenjang-jjigae (된장찌개) och mer med din familj varje dag
 • Upptäck delar av Seoul som en turist inte skulle göra
 • Omfamna koreansk TV
 • Träffa andra vänner och familjemedlemmar
 • Fördjupa dig i traditionell koreansk kultur genom att upptäcka sådana som Yutnori (윷놀이) och Hanbok (한복)
 • Engagera dig i koreanska nationella helgdagar, som Chuseok (추석), Seollal (설날) och andra
 • Lär dig hur man lagar otroliga koreanska rätter i köket
 • Delta i lokala klubbar som du väljer genom familjekontakter

Redo att bli uppbokad?!

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på LTL Language School Korea

Fakta

Erfarenhet: Grundad 2007

Olika nationaliteteter: Studenter från 150 länder

Flerspråkig: Vi undervisar i 8 olika språk

Team: Från alla världens hörn

YouTube: Över 8 000 prenumeranter

Sociala medier: Hitta oss på Instagram, TikTok, Facebook, YouTube m. fl.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till LTL Language School Korea. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.