Haarlem Campus University of Applied Sciences

Haarlem Campus University of Applied Sciences erbjuder entreprenörsutbildningar nära Amsterdam. De ger interaktiva, praktiska och personliga utbildningar som är både roliga & effektiva.

Varför studera på SRH Haarlem Campus?

Vårt campus är inte bara en plats för lärande, det är en knutpunkt för innovation. Vi tror på att ge våra studenter en utbildning i världsklass, så vi baserar våra utbildningsprogram på den senaste forskningen anpassad till dagens samhälle.

Vi skapar en unik miljö där vi stödjer våra lärare och studenter med tillämpad researchverksamhet. Detta tillåter dem att ligga i framkant och ständigt uppdatera sina kunskaper och undervisningsinnehållet.

Våra utbildningar kännetecknas av:

  • 5-veckorsmoduler: Fokusera på ett ämne åt gången, under 5-veckorsblock. Fördjupa dig i ämnena genom att arbeta med praktiska uppgifter i små team.
  • Inga skriftliga tentor: Vi bryr oss om att utrusta dig med de färdigheter du kommer att behöva i den verkliga världen. Du behöver inte memorera böcker och ta stressiga tentor: på Haarlem Campus kommer du att testas genom allt från presentationer till att göra en elevator pitch (förklara och sälja in ett företag eller en idé med ett par meningar).
  • Personanpassad utbildning: På Haarlem Campus bryr vi oss om dig som individ - inte bara som student. Dina professorer erbjuder en säker, välkomnande miljö, med individuell vägledning när du behöver det.
  • Personlig utveckling: Från dag ett kommer lärandecoacher att finnas till hands för att ge dig feedback på din prestation, hjälpa dig att koppla teori till praktik och vägleda dig genom en framtida praktikplats, vilket låter dig arbeta med både din professionella och personliga utveckling.

Utbildningar

Vi erbjuder fyra olika program inom Applied Science på engelska på vår skola, tre av dem är kandidatprogram (Bachelor's) och ett är ett mastersprogram (för dig som redan har tagit en kandidatexamen.

Bachelors:

1. Creative Media in Business (BSc) 

2. Business Psychology (BSc) 

3. Digital Transformation Management (BSc) 

Masters:

1.  Applied Sustainability Management (MSc) 

Studera i Haarlem nära Amsterdam i Nederländerna

Vår högskola ligger i Haarlem, Nederländerna. Det är ett perfekt läge mellan den pulserande storstaden Amsterdam och de fina holländska stränderna, som båda ligger ca en halvtimmes tågresa bort. Här upplever du det bästa av två världar för dem som söker stadens spänning och kustens frid.

Haarlem Campus ligger i Koepel i Haarlem. Denna byggnad, som en gång var ett fängelse, har byggts om till ett mångsidigt populärt utrymme för arbete, utbildning och rekreation, och lockar en mångfald av besökare på sin fritid. Denna byggnad ligger intill stadens centrum i Haarlem och nära järnvägsstationen. Många europeiska storstäder går att nå på en eller ett par timmars tågresa.

Våra studentbostäder ligger också intill Koepel, det är bara 2 minuters promenad från bostäderna till universitetet. Våra studentbostäder är tillgängliga för alla förstaårsstudenter. Levnadsomkostnaderna i Haarlem är lite lägre än i Amsterdam.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Haarlem Campus University of Applied Sciences

Fakta

Antal studenter: 210

Max antal per klass: 25

Antal nationaliteter: 52

Studieort: Haarlem, Nederländerna

Klassrumsundervisning: 12 timmar per vecka

Startdatum: September och februari.

5% rabatt på Haarlem Campus

Studenter från Utlandsstudier.se är garanterade en rabatt på 5% av kursavgiften på Haarlem Campus University of Applied Sciences i Holland. Nämn DreamStudies på din ansökan till skolan och fyll i vår intresseanmälan för att få rabatten.

Erbjudandet går ut 2025-05-31


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Haarlem Campus University of Applied Sciences. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.