International House Australien

International House Australien grundades 2001 & är en av Australiens främsta engelska språkskolor. De har 6 campus: Sydney City, Bondi Beach, Melbourne, Byron Bay, Gold Coast & Darwin.

Varför studera engelska på IH Australien?

International House (IH) erbjuder ett innovativt schema som kallas "My Timetable” som låter elever på skolans General English-kurser läsa på en individuell nivå i alla fyra språkfärdigheterna. Det innebär att om du är sämre på att skriva än att tala så kan du läsa talspråk på en hög nivå och skriftspråk på en lite lägre nivå så att utbildning är anpassad efterjust dina behov. På fredagarna ger skolan en timmes gratis information om hur man hittar ett jobb i Sydney till alla intresserade elever.

På IH Sydney har studenter från många olika länder så du kan träffa vänner från hela världen. IH Sydney är en del av den världsomspännande International House organisationen som består av av 155 skolor i över 50 länder runt om i världen. Det är den äldsta organisationen för lärarutbildning och språkresor i världen. International House Sydney utbildar även engelskalärare och de väljer de bäst kvalificerade och motiverade lärarna för att undervisa internationella studenter som studerar engelska på deras egna språkkurser i Sydney, Bondi och Darwin.

Språkkurser i engelska med flexibelt schema

IH Australien ger följande engelska språkkurser:

 • General English Intensive 25 lektioner á 60 minuter per vecka
 • General English Semi Intentsive 20 lektioner á 60 minuter per vecka. Här kan du välja mellan undervisning på morgonen eller kvällen och byta fram och tillbaka utan extra kostnad. Surfa på dagen och plugga på kvällen, eller plugga på morgonen och ha ledigt resten av dagen.
 • IELTS-förberedande kurs, förbereder dig för IELTS-examen, som krävs för att bli antagen till många universitet
 • Cambridge-förberedande kurs börjar var 4 fjärde vecka och förbereder dig för Cambridge Examen på nivåerna FCE och CAE. IH Sydney är ett testcenter för Cambridge Examen och 100% av eleverna klarar examen efter att ha tagit skolans 12 veckors förberedelsekurs!
 • Tal- och uttalsträningskurs med 20 lektioner per vecka

Man ger också följande engelska språkkurser för lärare:

 • CELTA / CERT IV i TESOL / TECSOL (engelska för att undervisa unga elever)
 • Dubbel examen: TESOL och ETYL

Språkresor till fyra orter i Australien

IH Sydney har numera utökat sin verksamhet med ytterligare två campus för att erbjuda något för alla smaker. Välj mellan engelska språkresor till följande campus:

 • IH Sydney City:  Detta är det första och största campuset. Perfekt för dig som vill studera mitt i centrala Sydney och snabbt kunna ta dig runt i staden. Skolan ligger i Sydney Central Business District nära landmärken som ueen Victoria Building, Operahuset och Harbor Bridge. Här har man i genomsnitt 350 elever och det största kursutbudet av IHs campus.
 • IH Bondi: Skolan har nyligen öppnat ett nytt campus på härliga Bondi Junction en kort busstur från ikoniska Bondi Beach i östra Sydney. Perfekt för dig som vill kombinera engelskastudierna med surfing och strandliv.
 • IH Darwin: Vill du uppleva det riktiga Australien där det inte finns lika många turister så är Darwin i norra Australien ett perfekt alternativ. Här studerar du i ett tropiskt klimat med spännande natur precis runt hörnet. Här finns det också gott om jobb.
 • IH Melbourne: ligger mitt i stadskärnan med bra kommunikationer i en byggnad omgiven av restauranger, cafeer och affärer. Australiens näst största stad är känd för sina restauranger. Melbourne betraktas som Australiens huvudstad för kultur och mode.
 • IH Byron Bay
 • IH Gold Coast

Skolan kan ordna boende åt sina elever i värdfamiljer och residens. Du kan också ordna ditt eget boende om du så föredrar.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har mycket goda erfarenheter av IH Sydney och känner deras ledning väl. Med sin individanpassade undervisning och strävan efter en hög kvalitet är det en språkskola som vi varmt kan rekommendera. Fyll i en intresseanmälan för att få hjälp.Ämnen som du kan läsa på International House Australien

Fakta

Nationalitetsmix: Mer än 50% europeiska studenter - bästa nationalitetsblandningen i Australien

Flexibilitet 1: Flytta från campus till campus utan extra kostnad (Sydney, Bondi eller Darwin)

Flexibilitet 2: Flexibelt schema på de semi intensiva kurserna, byt kostnadsfritt mellan undervisning morgon & kväll

Priser: Samma priser på morgonkursen som kvällskursen (flexibilitet).

Lärarutbildning: Vi utbildar lärare så vi garanterar kvalitet och de bästa lärarna

Aktiviteter för alla: Vi ordnar aktiviteter varje vecka såsom sport, utflykter, barbeque, besök på museum etc.


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till International House Australien. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.