LTL Mandarin School

LTL Mandarin School har campus i Beijing, Shanghai, Beihai, Chengdu, Xian, Taiwan, Singapore och online . Läs kinesiska med kulturupplevelser för att förstå språket i sitt sammanhang.

Lär dig kinesiska i Beijing

Beijing, som betyder den norra huvudstaden är ett namn som är synonymt med Kinas historia. Beijing, eller Peking som staden har kallats på svenska, har de mest kända landmärkenna i Kina bland annat den kinesiska muren och sommarpalatset.

Det är en vacker och en underbar plats att studera utomlands. Vår språkskola ligger mitt i Beijings Centrala Business District (CBD) med mycket restauranger, ett gym och dett idealiskt läge nära tunnelbanestation, Da Wang Lu.

Campuset i Beijing är vår största skola med 17+ klassrum!

Studera kinesiska i Shanghai och andra orter

Shanghai är Kinas internationella nav. En stad med oändliga möjligheter. Du kommer att träffa människor från hela världen, var och en med sin egen historia att berätta.

Du kommer att uppleva gudomlig kinesisk mat och fantastiska belysning på natten. Trots stadens moderna intryck har Shanghai fortfarande en rik historia med mycket kinesisk kultur som du kan uppleva. Staden är enorm men lättillgänglig med den omfattande tunnelbanan. Detta är en stad du inte bör missa.

Vår språkskola i Shanghai växer snabbt och blir ett alltmer populärt val. Gör vänner för livet och upplev en av världens mest fascinerande städer.

Du kan också studera med LTL i:

 • Chengdu
 • Beihai
 • Xian
 • Chengde
 • Singapore

Kinesiska språkkurser i Taipei, Taiwan och online

Taipei
Vår helt nya kinesiska språkskola i Taipei är nu öppen och ger dig chansen att uppleva något helt annat. Studera kinesiska i Taiwan och dyk in i en unik kultur samtidigt som du studerar traditionell eller förenklad mandarin med LTL.

Taipei erbjuder något annat än fastlandet. Här håller man bland annat fast vid de gamla traditionella skrivtecknen istället för det förenklade systemet som används på fastlandet. Här kan du njuta av ett subtroptiskt klimat, en långsammare livsstil och till och med en annan valuta!

Vår nyaste skola för 2019. Det här är en spännande tid att studera i en stad some så många av våra elever har velat besöka!

I Taiwan kan du också studera i Tainan, Kaohsiung, and Taichung.

Flexiklasser online
Flexiklasser är små gruppklasser som körs 24/7 med verkliga kvalificerade språklärare. Från början skapades de för att ta våra duktiga mandarinlärare från Kina direkt till din dator, nu har Flexi Classes-familjen vuxit till att omfatta:

 • Mandarin (upp till HSK 5)
 • Japanska (JLPT N5 och N4)
 • Koreanska (TOPIK 1 och 2)
 • vietnamesiska (A1-A2+)
 • Kantonesiska (A1)
 • Shanghainese (A1)

Fyll i en intresseanmälan för mer information!

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har mångårig erfarenhet av LTL. Det är en pålitlig skola som verkligen bjuder sina elever på en kulturupplevelse. Huvudcampuset i Beijing är godkänt av den krävande kvalitetsorganisationen IALC och har varit CSN-godkänd i många år. Enligt våra senaste uppgifter är även Shanghaiskolan godkänd av CSN medan campuset på Taiwan inte har hunnit prövas ännu.

Ämnen som du kan läsa på LTL Mandarin School

Fakta

Studenter: Vi har haft över 5000 studenter som lärt sig kinesiska hos LTL

Erfarenhet: Över 10 års erfarenhet med studenter från hela världen

Läge: Perfekta lägen i alla städerna

Onlinekurser i många språk: Mandarinkinesiska, japanska, koreanska, vietnamesiska, kantonesiska och Shanghainese

Välutbildade lärare: Alla våra lärare har en examen i att lära ut kinesiska som andra språk

Värdfamiljer: Mer än 80% av våra elever väljer att bo hos en av våra bra värdfamiljer för att lära sig kinesiska snabbare

Lär dig Mandarin online innan du reser till Kina!

Med Flexi Classes kan du studera kinesiska 24/7 och vi ger dig exklusiva 30 % rabatt med din första prenumeration.

Registrera dig genom att använda länken nedan och använd kampanjkoden DREAMSTUDIES i kassan för att få 30 % RABATT på ditt kinesiska onlineprogram.

Fyll i en intresseanmälan för mer info!

Erbjudandet går ut 2024-12-31

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till LTL Mandarin School. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.