LTL Mandarin School

Språkskolan LTL Mandarin School har campus i Beijing, Shanghai och Taiwan. Där kombinerar du studier i mandarinkinesiska med kulturupplevelser för att förstå språket i sitt sammanhang.

Lär dig kinesiska i Beijing

Beijing, som betyder den norra huvudstaden är ett namn som är synonymt med Kinas historia. Beijing, eller Peking som staden har kallats på svenska, har de mest kända landmärkenna i Kina bland annat den kinesiska muren och sommarpalatset.

Det är en vacker och en underbar plats att studera utomlands. Vår språkskola ligger mitt i Beijings Centrala Business District (CBD) med mycket restauranger, ett gym och dett idealiskt läge nära tunnelbanestation, Da Wang Lu.

Campuset i Beijing är vår största skola med 17+ klassrum!

Studera kinesiska i Shanghai

Shanghai är Kinas internationella nav. En stad med oändliga möjligheter. Du kommer att träffa människor från hela världen, var och en med sin egen historia att berätta.

Du kommer att uppleva gudomlig kinesisk mat och fantastiska belysning på natten. Trots stadens moderna intryck har Shanghai fortfarande en rik historia med mycket kinesisk kultur som du kan uppleva. Staden är enorm men lättillgänglig med den omfattande tunnelbanan. Detta är en stad du inte bör missa.

Vår språkskola i Shanghai växer snabbt och blir ett alltmer populärt val. Gör vänner för livet och upplev en av världens mest fascinerande städer.

Kinesiska språkkurser i Taipei, Taiwan

Vår helt nya kinesiska språkskola i Taipei är nu öppen och ger dig chansen att uppleva något helt annat. Studera kinesiska i Taiwan och dyk in i en unik kultur samtidigt som du studerar traditionell eller förenklad mandarin med LTL.

Taipei erbjuder något annat än fastlandet. Här håller man bland annat fast vid de gamla traditionella skrivtecknen istället för det förenklade systemet som används på fastlandet. Här kan du njuta av ett subtroptiskt klimat, en långsammare livsstil och till och med en annan valuta!

Vår nyaste skola för 2019. Det här är en spännande tid att studera i en stad some så många av våra elever har velat besöka!

Omdöme från Utlandsstudier.se

Vi har mångårig erfarenhet av LTL. Det är en pålitlig skola som verkligen bjuder sina elever på en kulturupplevelse. Huvudcampuset i Beijing är godkänt av den krävande kvalitetsorganisationen IALC och har varit CSN-godkänd i många år. Enligt våra senaste uppgifter är även Shanghaiskolan godkänd av CSN medan campuset på Taiwan inte har hunnit prövas ännu.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på LTL Mandarin School

Fakta

Studenter: Vi har haft över 5000 studenter som lärt sig kinesiska hos LTL

Erfarenhet: Över 10 års erfarenhet

Läge: Perfekta lägen i alla städerna

Multikulturell: Vi har studenter från hela världen

Välutbildade lärare: Alla våra lärare har en examen i att lära ut kinesiska som andra språk

Värdfamiljer: Mer än 80% av våra elever väljer att bo hos en av våra bra värdfamiljer för att lära sig kinesiska snabbare


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till LTL Mandarin School. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.