ELE USAL Mallorca

Upptäck Mallorca och ta spanskakurser på en CSN-godkänd språkskola ackrediterad av University of Salamanca och Cervantes Institutet.

Varför studera spanska på Mallorca?

Mallorca är den största och mest befolkade ön i den baleariska övärlden; det är också den största ön i Spanien. Det är ett mycket attraktivt turistmål, både för nationell och internationell turism.

Vår spanska språkskola ligger i centrala Palma, ett fint läge där eleverna kan njuta av ett brett utbud av kultur- och fritidsmöjligheter. Dess kurser erbjuder de garantier och certifiering av spetskompetens och kvalitet som bara universitetet i Salamanca kan tillhandahålla.

Språkskolan kan hjälpa dig med många utflykter och aktiviteter på Mallorca. Boende kan erbjudas i lägenheter med självhushåll, vandrarhem med frukost eller i värdfamiljer med helpension i Palma.

Spanska språkkurser

Skolan erbjuder många olika spanska språkkurser i Palma de Mallorca. Kurserna startar varje måndag och ges på varje CEFR-nivå. Träna på att tala, lyssna, läsa och skriva spanska. Välj mellan:

  • Intensiva grupplektioner med 10 eller 20 lektioner per vecka
  • Privatundervisning för skräddarsydda spanska lektioner
  • Kombinationskurser med Intensiv 20 plus 5 eller 10 privatlektioner per vecka
  • DELE-testförberedande kurser
  • Arbetspraktik på Mallorca

Fyll i vår intresseanmälan för att få hjälp och mer info!

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på ELE USAL Mallorca

ELE USAL Mallorca

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till ELE USAL Mallorca. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.