GoAcademy!

Ta en tysk språkkurs CSN-godkända GoAcademy i trevliga Düsseldorf i centrala Tyskland. En språkskola som funnits i 30 år och har något som passar alla studenter.

Varför GoAcademy!

 • Vi har över 30 års erfarenhet av att lära ut tyska med en väl utvecklad och omtyckt metod. Vi har stor erfarenhet av att se varje students specifika behov och vi vet precis vad internationella studenter behöver för att trivas och snabbt lära sig tyska.
 • Att lära sig ett språk är roligt, men att använda det för att bättra på ditt CV och stärka din karriär är ännu roligare. Det spelar ingen roll om ditt mål är att klara en visst examen, prova på att studera i Tyskland eller hitta ett jobb inom ett visst område - vi tar dig dit! Din framgång är vårt fokus.
 • Lär dig tyska i Tyskland, samtidigt som du har kul och känner dig trygg! Düsseldorf är en av de säkraste städerna i världen på ''best quality of life index 2021".
 • Vår språkskola ligger i hjärtat av Düsseldorf, en historisk stad med fokus på konst, design och mode. Här finns bra shopping, en japansk stadsdel med fantastisk mat samt givetvis rikligt med tysk mat och kultur. GoAcademy! är inte bara en arbetsplats utan en plats för glädje och möten, här träffar du studenter från hela världen som alla har som mål att lära sig tyska.
 • Düsseldorf har ett centralt läge i Europa. Du kan resa till många europeiska storstäder inom några timmar med tåg, t.ex: Amsterdam, Bryssel, Paris, Köln och Frankfurt.

Våra tyska språkkurser

GoAcademy! kan hjälpa dig att bli bättre på tyska oavsett vad du har får mål, budget eller tidsschema. Skolan är godkänd av CSN. Här är våra populäraste språkkurser:

Standardkurs i tyska
Detta är en allroundkurs i tyska där du får öva på alla språkfärdigheter. Du har vanligtvis undervisning varje dag från 9 till 12:15, måndag till fredag. Du har 20 + 5 timmar tyska per vecka. 20 timmar är klassrumsundervisning och de övriga 5 timmarna görs genom ett LMS (Learning Management System) i form av läxor som eleverna och lärarna gör/korrigerar utanför klassrummet. Det hjälper eleverna att lära sig även utanför lektionstid och skolan har ett mycket bra track record på att förbereda elever för olika tyska språkexamina.

Hjälp att studera på tyska universitet!
Vi kan hjälpa dig att studera på tyska på publika universitet i Tyskland. Där kan du läsa nästan helt gratis. Vi hjälper dig att bättra på din tyska till en tillräckligt hög nivå och förbereder dig för de tyska språktest som krävs. Vi hjälper dig också med skolval och ansökan. Med hjälp av våra kontakter med tyska universitet,och vår erfarenhet ser vi till att du har alla dokument du behöver för att kunna bli antagen till det valda universitetet. Vi hjälper dig också med boende under din studietid.

Onlinekurser
Alla våra språkkurser är tillgängliga som onlinekurser och hybridkurser!

Fler språkkurser

Förutom de vanliga språkkurserna erbjuder vi också:

 • Privatlektioner i tyska
 • Affärstyska
 • Kvällskurser
 • Juniorkurser
 • Tyska för läkare
 • Tyska för sjuksköterskor
 • Kurser i andra språk som: engelska, franska, spanska, italienska, kinesiska, etc.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Düsseldorf är en av våra favoritstäder i Tyskland. Här finns bra shopping, genuin tysk kultur, men också en stor japansk population vilket ger dig det bästa av båda världar: den bästa japanska maten du kan få tag på i Europa - med tyska portioner. Språkskolan är godkänd av CSN och får väldigt bra recensioner av sina elever.

Ämnen som du kan läsa på GoAcademy!

Fakta

Internationella studenter: 100%

Grundades: 1990

Campus storlek: 700 m2

Antal klassrum: 25

Studenter per klass: Max 12

10-25% stipendium: tyska språkkurser i Düsseldorf

Vill du läsa tyska i Tyskland eller längre med start i år? Då kan du få ett stipendium som täcker 10% av kursavgiften på den populära språkskolan GoAcademy! i Düsseldorf nära Köln, Amsterdam och Paris. Skolan är godkänd av CSN.

GoAcademy delar ut två stipendier per år till de två första studenterna från Utlandsstudier.se som bokar en språkkurs på minst 8 veckor. Först till kvarn! Fyll i en intresseanmälan för att få mer information.

Vill du starta en språkkurs på GoAcademy nästa år så kan du ansöka om vårt utlandsstudiestipendium på länken nedan och få ett öronmärkt stipendium på 25% av kursavgiften.

Erbjudandet går ut 2026-12-31

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till GoAcademy!. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.