Genki Japanese and Culture School

GenkiJACS är en japansk språkskola i Fukuoka, Kyoto och Tokyo. Här studerar mest västerländska studenter. Man lär ut japanska med fokus på kommunikation i små undervisningsgrupper.

Varför studera japanska på GenkiJACS?

Det finns många skäl att välja GenkiJACS för din språkresa till Japan:

 • Flexibla kurser: du väljer själv när och hur länge du vill läsa från 2 veckor till 1 år. De flesta kurser startar varje måndag.
 • Många nivåer: skolan ger undervisning på många olika nivåer så oavsett om du är nybörjare eller om du redan är duktig på japanska så har GenkiJACS en kurs för dig.
 • Små klasser: GenkiJACS har max 8 elever per klass och i snitt är det bara 4. Det innebär att du får mycket lärartid och kan göra snabba framsteg. Vanliga japanska språkskolor har ofta upp till 20 elever per klass.
 • Spännande tillvalskurser: är du intresserad av japansk kultur? Inga problem! GenkiJACS ger tillvalskurser inom både popkultur och traditionell kultur.
 • Anpassat för västerlänningar: de flesta språkskolor i Japan har en majoritet av asiatiska studenter. GenkiJACS specialiserar sig dock på västerländska studenter och vad de behöver för att lära sig japanska och få ut så mycket som möjligt av sin studietid i Japan.
 • Mycket aktiviteter: skolan ordnar mycket utflykter, kulturaktiviteter, fester och andra evenemang så att du ska få ut så mycket som möjligt av din studietid i Japan.
 • Välutbildade lärare: alla japanskalärare på GenkiJacs har genomgått en utbildning som japanskalärare på minst 420 timmar. Skolan fortbildar också sina lärare kontinuerligt.

Japanska språkkurser på GenkiJACS

Skolan har många olika japanskakurser:

 • Standardkurs i japanska: du har 4 lektioner om dagen måndag till fredag. Hälften av lektionerna fokuserar på grammatik medan de resterande fokuserar på muntlig och skriftlig kommunikation.
 • Konversationskurs: standardkursen ovan plus en extra lektion per dag med fokus på japansk konversation.
 • Japansk populärkultur: standardkursen ovan plus sex timmar i veckan med fokus på japansk popkultur t.ex. Cosplay och Manga drawing.
 • Japansk traditionell kultur: standardkursen ovan plus sex timmar i veckan med fokus på traditionell japansk kultur t.ex. kaligrafi och hur man klär sig i en kimono.
 • Terminskurs med studentvisum: Detta är kursen för dig som vill stanna länge i Japan och studera i 20 eller 40 veckor. Kursen kan endast läsas med studentvisum i Fukuoka.
 • Japanska för turister: en kurs på 1 vecka med japanska för turister. Kursen ges endast i Tokyo.

De tidigare studenterna ger skolan bra betyg: I cannot recommend this place enough. The teachers were top notch. They taught to extremely high standards while simultaneously making interesting and fun lessons. I was able to learn a lot on my intensive course. Great school, great teachers, great lessons, great city, great fun! /Abs, UK

Språkskolor i Tokyo, Kyoto, Fukuoka och Nagoya

GenkiJACS har skolor i Tokyo, Fukuoka och Kyoto. Du kan kombinera orterna och läsa några veckor på varje ort.

GenkiJACS Tokyo
Världsmetropolen Tokyo behöver ingen närmare presentation. Det är världens största storstadsregion. Här finns allt man kan tänka sig och lite till.

GenkiJACS har ett väldigt centralt läge vid Hanazono shrine ett stenkast från Shinjuku-station. Detta är ett av Tokyos populäraste centrum med spektakulära byggnader och massor med restauranger och affärer.

GenkiJACS Fukuoka
Fukuoka är en trevlig stad som ligger vid havet på den japanska sydön Kyushu. Staden är ungefär lika stor som Stockholm och erbjuder ett bra utbud av shopping, restauranger och nattliv. Härifrån är det bara några timmars färjeresa Koreas näst största stad Busan. Klimatet i Fukuoka är bland det bästa i Japan och i närheten finns flera av Japans finaste stränder.

Språkskolan ligger 5 minuters promenad från Fukuokas centralstation Hakata Station. GenkiJACS startade sin verksamhet i Fukuoka och campuset där är större än det i Tokyo.

GenkiJACS Kyoto
Man har nyligen öppnat en språkskola i Kyoto också med ett riktigt centralt läge bara några minuter från floden och vackra Gion och centrala Kawaramachi.

Systerskola i Nagoya
GenkiJACS har också en systerskola I.C. Nagoya som ligger i det centrala Meikeiområdet.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

GenkiJACS är en språkskola som vi har mångårig erfarenhet av och varmt kan rekommendera. De är det perfekta valet för korta japanska språkkurser. Skolan är godkänd av CSN på alla kurser som är minst 13 veckor och kan numera även erbjuda en ettårskurs med studentvisum i Fukuoka.Ämnen som du kan läsa på Genki Japanese and Culture School

Fakta

Minimiålder: 18 år i Tokyo, 14 år i Fukuoka (de flesta studenterna är mellan 18 och 30 år.

Boende: skolan hjälper sina studenter med boende i residens, lägenheter och värdfamiljer.

IALC: GenkiJACS är en av två japanska språkskolor som är godkända av den internationella kvalitetsorganisationen IALC.

Star Awards: GenkiJACS är den enda japanska språkskolan som har fått Language Travel Magaines Star World Language School Award, dvs röstats fram som bästa språkskola av internationella agenter i kategorin övriga världen.


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Genki Japanese and Culture School. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.