Human Academy Japanese Language School

Human Academy Japanese Language School, har funnits i över 30 år i Tokyo och Osaka, och hjälpt studenter från ett 40-tal olika länder att lära sig japanska och hitta jobb i Japan.

Varför studera på Human Academy Japanese Language?

  • En av de största japanska språkskolorna med en kapacitet på 4 000 elever
  • Bra läge: beläget i hjärtat av Tokyo och Osaka.
  • Unika inlärningsmetoder: CEFR-baserad läroplan, handlingsorienterad, elevcentrerad metod och en undervisning med fokus på att maximera din kompetens.
  • Högkvalitativa klasser: Aktivt lärande och kamratsamarbete för att förbättra praktiska japanska färdigheter.
  • Studentsupport: Våra erfarna och professionella lärare och personal hjälper dig att utforma din karriärplan, hantera din visumstatus och mycket mer.
  • Jobba på deltid: Studenter på studentvisum kan arbeta upp till 8 timmar per dag, 28 timmar per vecka i Japan - vi hjälper dig att få ett extrajobb.

Program och kurser

Praktisk japansk språkkurs
Den här kursen är skräddarsydd för studenter som tänker återvända till sitt hemland efter att ha studerat japanska utan att fortsätta med högre utbildning i Japan. I denna elevcentrerade och aktiva klassmiljö kommer du att träna på alla fyra färdigheterna att läsa, lyssna, tala och skriva. Vi tror att sådana inställningar inte bara kommer att stärka dina språkkunskaper utan också förbättra ditt kritiska tänkande, din kreativitet och problemlösningsförmåga. Detta är den perfekta språkkursen för dig som vill prova på att bo i Japan och lära dig praktisk japanska utan ett mål att studera vidare där. Du kan studera upp till två år på denna kurs.

Högskoleförberedande kurs (2 år/21 månader/18 månader/15 månader)
Den här kursen är utformad för studenter som strävar efter att studera japanska i upp till två år och ansöka till högre studier på japanska på ett japanskt universitet. Förutom att utveckla en god språkfärdighet att läsa, lyssna, skriva och tala japanska. Du kommer också att delta aktivt i olika gruppprojekt. Dessa projekt erbjuder möjligheter att finslipa din presentationsförmåga och teamwork, vilket kommer att visa sig ovärderligt när du går vidare till högre utbildning.

Kortvarig intensivkurs i japanska
Gå med i vår interaktiva japanska klass för korta språkkurser på turistvisum/visa waiver. Du kan välja en period från 1 månad till 3 månader. Med flera tillgängliga klasser varje termin kan du gå med i en lämplig klass oavsett din nuvarande japanskanivå.

4 skäl att lära dig japanska hos oss

1. Unikt tillvägagångssätt för japansk språkundervisning
Vår CEFR-baserade originallärobok, "Tsunagu Nihongo", är handlingsinriktad och utformad för att maximera dina japanskakunskaper. Medan alla våra lektioner ges på japanska – vilket från början kan verk skrämmande – använder vi en "fokus-på-form"-strategi inom kommunikativa aktiviteter. Detta säkerställer att du naturligt lär dig grammatik och ordförråd innan du ens inser det. Våra elever står alltid i centrum i klassen. Genom kamratlärande och grupparbete kommer du att engagera dig aktivt med andra.

2. Våra studenter får jobb och universitetsplatser
Vi stödjer aktivt våra studenters ansökan till universitet och yrkeshögskolor. Utöver skolintroduktioner och japanska språkundervisning erbjuder vi vägledning skräddarsydd för varje students mål. Detta inkluderar intervjuföreläsningar, framstegsgenomgångar, forskarutbildningsworkshops och individuella samtal.

3. En av de största japanska skolorna i Japan
Studera i en miljö där du kan interagera med studenter från cirka 40 olika länder. Med 4 000 elever som konsekvent lär sig i vår skola och nästan 100 000 utexaminerade, kommer du att engagera dig i en mångfaldig gemenskap.

4. Olika inlärningsalternativ
Vår skola erbjuder inte bara långa språkkurser med studentvisum. Vi erbjuder också deltidskurser som börjar två gånger i veckan, kortsiktiga program med kulturella upplevelser och onlinekurser som du kan ta från ditt hemland.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Human Academy Japanese Language School

Antal studenter: 3800

ISO 29991: Certifierade

Nationaliteter: Studenter från över 40 olika länder

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Human Academy Japanese Language School. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.