Tokyo Ikuei Japanese Language School

Förverkliga din dröm att studera i Shibuya, Tokyo! Tokyo Ikuei har en hög nivå av studentnöjdhet och arbetar ständigt för att nå en hög studenttillväxt.

Varför ska jag studera på Tokyo Ikuei?

1. Olika aktiviteter

På Tokyo Ikuei värdesätter vi både studier och fritid. 

Minst två gånger om året anordnar vi skolresor och olika studiebesök. Vi har till exempel anordnat resor till Disneyland och Nikko Edomura, där studenterna får uppleva mycket saker.

Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter där eleverna inte bara får observera utan också delta aktivt.

Några exempel på aktiviteter är: ta bilder i yukata, lära sig japansk kampsport (t ex karate), göra traditionell japansk mat (t ex sushi och riskakor), uppleva popkultur som manga och röstskådespeleri, kasta shurikens osv.

Tokyo Ikuei erbjuder olika aktiviteter som inte finns på andra skolor.

Om du har rest hela vägen till Japan, låt oss få en unik japansk upplevelse och skapa oförglömliga minnen tillsammans!

2. Många internationella studenter

Tokyo Ikuei har studenter från USA, Italien, Australien, Ryssland, Colombia, Kina och många andra länder.

Tokyo Ikueis lärare är experter när det kommer till att undervisa elever från icke-Kanji-talande länder. Ett resultat av det är att, även om du inte känner till kanji alls, du inte behöver vara orolig. Låt oss börja med grunderna.

Vi har också regelbundna utbyten med japanska universitet. Våra studenter kan använda och träna på det de lärt sig i klassrummet genom att kommunicera och interagera med japanska universitetsstudenter.

3. Hög nöjdhet

Tokyo Ikuei har ett Google-betyg på 5 stjärnor.

Vi anser att vi uppnått denna ranking som ett resultat av våra många aktiviteter och generös hjälp till våra elever. Varje termin använder vi ett ramverk som gör att vi kan bedöma varje elevs styrkor från en mängd olika vinklar. Vi bedömer inte bara betyg och närvaro, utan även andra aspekter av en elevs liv, och ger hjälp som är skräddarsydd efter varje elevs specifika behov.

Kurser

1. Långa kurser

Denna kurs är för långtidsstudier i Japan med ett studentvisum.

Klasserna är uppdelade i tio nivåer baserat på japanska språkkunskaper, med ett test var tredje månad för att stämma av vilken nivå man bör vara på. Det gör det möjligt för våra elever att objektivt följa sina framsteg när det kommer till att lära sig japanska.

Våra experter hjälper dig med din visumansökan eftersom de har stor erfarenhet av detta.

Studenter kan ägna sin fritid åt sightseeing eller att arbeta deltid.

Kurserna startar i april, juli, oktober och januari.

Lektionerna hålls 9:10 till 12:40 eller 13:10 till 16:40.

Nybörjare I-III, Intermediate I-IV och Advanced I-III är klassnivåerna.

Ansökningstid: Cirka 6 månader före anmälan.

2. Korta kurser

Detta är en kortare kurs med ett annat visum än ett studentvisum.

Eleverna kan gå i skolan en halv dag och sedan utforska staden resten av dagen.

Tokyo Ikuei Japanese Language School ligger i hjärtat av Tokyo, ett utmärkt läge för sightseeing.

Anmälningsperioderna är i april, juli, oktober och januari.

Lektionstiderna är 9:10 till 12:40 eller 13:10 till 16:40.

Nybörjare I-III, Intermediate I-IV och Advanced I-III är klassnivåerna.

Ansökningsperiod: när som helst (förhandlingsbar)

3. Sommarkurs

Under sommaren fungerar denna kurs som en minikurs utomlands. Kursen kombinerar japansk språkutbildning med sightseeing i Japan.

Vi frågar dig om platser du vill besöka och kulturella upplevelser du vill prova på, och vi kan designa en kurs just för dig. Vi kommer att hålla kursen om tillräckligt många studenter anmäler sig. Kontakta oss för ytterligare information.

Andra anledningar att plugga hos oss

1. Pålitlig skola

Tokyo Ikuei Japanese Language School drivs av AIA Corporation. Förutom den japanska undervisningsverksamheten äger AIA Corporation flera andra företag inom områden så som mode, IT, förlag, kosmetika och underhållning. Vår skola har en stabil grund att stå på vilket gör det till ett tryggt val. Våra studenter kan besöka AIA Corporations andra företag och lära sig mer om japansk arbetsmiljö.

2. Säkerhet

Tokyo Ikuei Japanese Language School prioriterar elevernas säkerhet, och därför behöver alla långtidsstudenter ha en privat försäkring. Eftersom eleverna kommer att vara i Japan under en längre tid kan de bli sjuka eller vara med om en olycka. Under sådana omständigheter kan våra studenter använda sin försäkring för att täcka utgifter som inte täcks av den nationella försäkringen. Våra specialister hjälper dig att lämna in en ansökan.

3. Stipendium

Svenska studenter kan ta studielån (CSN) för studier utomlands; om du är svensk medborgare över 20 år och under 56 år kan du vara behörig om du studerar i minst 13 veckor. För ytterligare information, vänligen kontakta oss. Låt oss hjälpa dig att välja det bästa utlandsstudieprogrammet för dig.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Tokyo Ikuei Japanese Language School

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Tokyo Ikuei Japanese Language School. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.