Expanish Buenos Aires

Expanish är en modern språkskola i Buenos Aires. Skolan är ljus, rymlig och centralt belägen i staden. Alla lärare kommer från Argentina och talar spanska som modersmål.

Varför ska man studera spanska med Expanish?

Expanish erbjuder olika typer av kurser som passar alla olika behov kring språkinlärning!

Intensivkurser
Expanish erbjuder flera olika spanskaprogram, inklusive kurser bestående av 20, 25 eller 30 undervisningstimmar i veckan. Om du är på jakt efter en lågintensiv kurs i avslappnad miljö föreslår vi att du väljer 20 undervisningstimmar i veckan. När du ökar antal timmar ökar också intensiteten. Kursen med 30 undervisningstimmar i veckan är den mest intensiva och består av gruppundervisning som är utformad för att hjälpa dig göra språkliga framsteg så snabbt som möjligt. Oavsett hur många timmar du väljer är du garanterad undervisning i små grupper, en välkomnande och uppmuntrande studiemiljö, kvalitetssäkrade skolböcker och undervisningsmaterial som tagits fram av vår akademiska personal och en omfattande undervisningsstruktur som skapats för att hjälpa dig att utveckla din spanska i en interaktiv läromiljö.

Privatlektioner
Expanish privatlektioner är utformade för att passa studentens behov. Läraren ger dig personlig uppmärksamhet och använder material som är specifikt anpassat efter dina intressen och de mål du har med undervisningen. Att kursen är individanpassad gör att du kan göra snabba framsteg och utveckla dina språkkunskaper.

Studier och upplevelser

Utöver undervisning i klassrummet erbjuder Expanish studenter chansen att få annan erfarenhet parallellt med undervisningen.

Volontärarbete och praktik
För den som vill omge sig med det spanska språket erbjuder Expanish professionella praktik- och volontärplatser på företag och ideella organisationer. Några av de områden som man kan praktisera eller volontärarbeta inom är konst och design, utbildning, journalistik, marknadsföring, hälsa och äldrevård.

Utveckla din affärsspanska
Expanish erbjuder ett antal kurser för arbetslivet, inklusive spanska för lärare, medicinsk spanska och affärsspanska. Om du vill förbättra ditt CV och utveckla dina möjligheter att kommunicera med kunder eller elever är detta kursen för dig.

Spanska i staden
Spnska i staden är ett perfekt program för de som inte bara vill lära sig spanska i klassrummet, men också vill förstå sig på kulturen i landet, nyanserna i staden och sociala regler och normer. Om du inte känner dig lockad av att lära dig spanska på det traditionella viset är detta kursen för dig.

Varför ska man studera spanska i Argentina?

Buenos Aires
Buenos Aires är en metropol som erbjuder ett stort antal event, attraktioner och erfarenheter som garanterar hålla dig sysselsatt från gryning till gryning. Genom att strosa längsmed El Caminito och utforska stadens museum erbjuder Expanish flera möjligheter att lära känna staden bättre genom att besöka dess mest ikoniska platser. Buenos Aires, full av europeisk arkitektur och latinamerikansk charm, är en perfekt plats att båda lära sig och öva på spanskan. Alla våra lärare kommer från Argentina och är redo att hjälpa dig navigera både språket och staden!

Resor
Bortom betongdjungeln som utgör Buenos Aires sträcker sig hisnande natur. När du studerar spanska på Expanish har du inte bara möjlighet att leva och lära i staden utan också ta del av de guidade turerna som skolan anordnar för att utforska olika naturområden. Från de imponerande Iguazúfallen till saltstlätterna i Jujuy och även glaciärerna i närheten av Ushuaia - möjligheterna att resa runt i Argentina är enorma. Med 12 års erfarenhet av att undervisa människor från hela världen i spanska har vi lärt oss vikten av att kunna erbjuda våra studenter möjligheten att kombinera språkinlärning och reseuppleveser.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Expanish Buenos Aires

Fakta

Minimum ålder: 16 år

Genomsnittlig ålder: 28 år

Klassrum: 16

Startdatum: Varje måndag året runt.

Antal studenter: ca 50-120

15% rabatt på spanska i Buenos Aires

Studenter från Utlandsstudier.se som läser en språkkurs med CSN (13+ veckor) på språkskolan Expanish får ett specialpris på 165 Euro per vecka så att du lättare kan klara dig på CSN.

Fyll i en intresseanmälan för att ta del av rabatten och få mer information.

Erbjudandet går ut 2024-12-31

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Expanish Buenos Aires. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.