BWS Germanlingua

Sedan 1984 har BWS Germanlingua (medlem i IALC & FDSV) erbjudit högkvalitativa tyska språkkurser, olika typer av boenden och roliga aktiviteter i hjärtat av München, Berlin och Köln.

Studera tyska i Tyskland

BWS Germanlingua grundades 1984 och har sedan dess erbjudit tyskaundervisning. Vi har ett gott rykte bland internationella studenter med högkvalitativ undervisning och välkomnande atmosfär. Våra skolor ligger centralt i München, Köln och Berlin. Vi har välutbildade lärare och moderna lokaler. Våra klassrum är utrustade med den senaste teknologin för att underlätta elevernas inlärning. BWS är välkända för sitt individuella fokus och vår personal är alltid tillgänglig för att svara på frågor och hjälpa till med vad som än behövs. Det höga antalet återkommande studenter är ett tecken på att våra elever är mycket nöjda med BWS. Vi har ett studentbibliotek och gratis internet för våra studenter. Vårt fullt uturstade kök är ett populärt tillhåll på rasterna och inbjuder till socialiserande mellan elever och lärare även utanför klassrummet. Här planeras olika aktiviteter för kvällarna och helgerna och här har också många vänskapsband knutits.

Upptäck våra tyska språkkurser

Vi erbjuder följande tyska språkkurser:

  • Normal- och intensivkurser
  • Privatlektioner
  • Skräddarsydda kurser för privata grupper
  • Examensförberedande kurser
  • Tyska för Business / Hotell & Turism / Bank & Finans / Juridik / Teknik / Musik
  • Medicinsk tyska
  • Kurser som leder till universitet
  • Studierådgivning för universitetsstudier
  • Övriga aktiviteter: Konst, dans, gym, sport.

Utforska staden vid sidan av dina studier

Du kommer vara i kontakt med oss från din första fråga, genom bokningsprocessen och inför din första skoldag. Vi kommer vara där för att välkomna dig och hjälpa dig med allt du behöver inför och under din vistelse i Tyskland, ända tills att du får ta emot ditt diplom efter avslutad kurs. I våra lokaler pratar vi inte bara tyska utan även engelska, franska, spanska, italienska, portugisiska och ryska - vi finns alltid här om du behöver fråga något och vill göra det på ett språk som du känner dig mer bekväm med.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på BWS Germanlingua

Fakta

Antal studenter: Mellan 80-140 studenter på skolan

Minimiålder: 16 år

Gruppstorlek: Max 12 studenter

Aktiviteter: Vi erbjuder alltid flera roliga aktiviteter av olika typer


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till BWS Germanlingua. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.