University of Alicantes språkskola

Studera spanska i Alicante på ett av Spaniens mest moderna och innovativa universitet vid Medelhavet. Språkkurserna ger ECTS och CSN även för dig som är yngre än 20 år!

Spanska språkkurser med kultur- och ämnesstudier

Universitetets intensiva spanskakurser är på alla nivåer utformade för att du verkligen ska få fördjupa dig i det spanska språket genom det du kommer att uppleva i och utanför klassrummet (t.ex. projekt, presentationer, kortfilmer, blogga, drama, konst, texta och dubba filmer etc). Utöver de rena språklektionerna erbjuder universitetet sina språkstudenter kompletterande undervisning i ämnen som film, teater, konst, spanska för turism, affärsspanska, spansk kultur och spansk matlagning. Alla intensivkurser ger ECTS-poäng. Alla elever har tillgång till universitets lokaler och service.

Studera spanska och njut av livet vid Medelhavet

Alicante är en livlig stad vid Medelhavskusten i Spanien, med utmärkta nationella och internationella reseförbindelser. Staden ligger i hjärtat av Costa Blanca, ett av de populäraste områdena i Spanien med fina stränder och ett härligt klimat. Alicante, provinsen och universitetet har ett stort utbud av aktiviteter: kulturella, akademiska och sport (inklusive vattensporter) som gör det till ett mycket populärt resmål för studenter som vill lära sig spanska.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Alicante är en härlig spansk stad. På universitetet får du ECTS-poäng när du studerar spanska vilket du inte får på vanliga språkskolor så det är ett mycket bra val om du vill studera spanska i Spanien. Det innebär också att du kan få CSN för språkkurser på den här skolan även om du är yngre än 20 år. Läs gärna Sabrinas reseberättelse om du vill veta mer om skolan.

Ämnen som du kan läsa på University of Alicantes språkskola


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till University of Alicantes språkskola. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.