Eurocentres Italien

Det finns ingen bättre plats att lära sig italienska än i Florens. Eurocentres språkskola hållerhög kvalitet och har lärt ut italienska där sedan 1957.

Varför studera på Eurocentres i Italien?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres italienska språkskolor:

  • Är ackrediterade av kvalitetsorganisationer som Eaquals, Eduitalia, ACCREDIA och ISO90001 
  • Eurocentres rekommenderas av 96% av sina tidigare studenter
  • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
  • Erbjuder coachning och skräddarsydd kursplanering
  • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid. Några exempel är guidad rundtur i staden, apertivekväll, filmkväll och utflykter till platser som Rom och Cinque Terre

Italienska språkkurser i Italien

  • Allmän italienska med möjlighet att välja mellan 20 per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter.
  • Italienska och kultur läs 20 lektioner italienska + 5 kulturlektioner varje vecka.
  • Gap year studera en lång kurs på 22 till 52 veckor.
  • Tillvalskurser inom konst, matlagning och historia som kan tas i kombination med språkkurserna ovan.
  • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

Studera i klassiska Florens

Hem till: Dante, familjen Medici, Michelangelo och Brunelleschi. Florence anser sig vara födelseplatsen för den europeiska kulturen. Ett stort antal Renässanspalats, bron Ponte Vecchio, världsberömda gallerier och museer, många gatucaféer och barer, marknader och lokala kostnärsverkstäder. Utmärkta förbindelser till Rom, Milano, Venedig och andra städer.

Språkskolan i Florens ligger i en femtonhundratalsbyggnad i den gamla stadskärnan. Du kan verkligen känna den konstnärliga atmosfären. Även i klassrummen finns fresker på väggarna som påminner dig om var du befinner dig: i vaggan av den italienska renässansen med dess berömda representant, den underbara Michelangelo. Inom bara några steg, kommer du att kunna se på sevärdheter i dagar. Till exempel, om du svänger höger från skolan, kommer du till renässanskyrkan Santo Spirito och den berömda bron Ponte Vecchio, som korsar floden Arno. Till vänster om skolan är Palazzo Pitti med dess berömda museum, och om du går rakt fram, kommer du till Brancaccikapellet med sina fresker och Boboliträdgården. Intill skolan, lockar en lokal marknad som kan få dig att dröja kvar varje morgon över en kopp cappuccino för titta på folklivet och snappa upp några fraser italienska från lokalbefolkningen.Omdöme från Utlandsstudier.seJag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Eurocentres Italien

Fakta

Minimiålder: 16 år

Antal nivåer: 10 (från nybörjare till C1)

Max antal elever/klass: 14

Lektionslängd: 50 minuter

Kursstart: Varje måndag

Ackreditering: Eaquals, Eduitalia, ACCREDIA och ISO90001


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).*

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.