Españolé IH Valencia

Valencias mest populära språkskola ligger i hjärtat av gamla stan.

Varför ska du studera spanska på IH Valencia?

Studenter i alla åldrar och från hela världen kommer för att studera spanska hos oss. Här njuter de av 300+ soldagar om året och den fantastiska staden Valencia.

Vi uppmuntrar alla våra studenter att ge sig ut och utforska staden och närområdet så mycket som möjligt när de är här, för att riktigt göra det mesta av de sin vistelse. Vi vill att man ska lära sig och utveckla sin spanska med hjälp av den vänliga lokalbefolkningen.

Våra studenter har flera olika boendealternativ att välja mellan, allt efter vad de själva har för preferenser. Välj mellan fullt utrustade studentresidens, delade studentlägenheter eller privata lägeheter runt om i staden. Självklart finns också våra trevliga värdfamiljer som välkomnar våra studenter året runt för att introducera dem till livet i Spanien.

Våra program och kurser

Vi är stolta över vårt stora utbud av kurser för att möta alla olika behov, oavsett vad man har för mål med sin utbildningen eller vilken budget man har. Du kan skräddarsy din resa beroende på vad du är ute efter med din spanskakurs, oavsett om du vill ha en veckas grupplektioner eller en månads intensiv examensförberedande kurs.

Först och främst vill vi att du ska kunna kommunicera med andra som talar spanska så vår studieplan och våra metoder handlar i första hand om att du ska öka din förståelse och börja prata redan första dagen. Oavsett vilken nivå du kommer hit med, åker du härifrån med en mycket högre sådan!

Lära sig utanför klassrummet

Många av våra studenter återkommer år efter år, inte bara för att fortsätta utveckla sin spanska utan för att delta i vårt populära och omtyckta aktivitetsprogram.

Det är mycket som händer i Valencia året om och vi har i princip oändliga valmöjligheter när det kommer till aktiviteter. Valencia är en kulturstad som är full av både historiens vingslag och modern arkitektur och vi uppmuntrar våra studenter att utforska så mycket som möjligt.

Självklart är våra aktiviteter roliga och medryckande men de är också kulturella och har ett språkfokus. Det som du lär dig i klassrummet kan du ta med dig ut i den riktiga världen och hitta situationer där du får använda språket. Du kommer lära dig nya ord som kanske inte kommer naturligti klassrummet, t ex hur du beskriver ett vin eller matlagningstekniken för att tillaga en perfekt Paella!

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Españolé IH Valencia

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Españolé IH Valencia. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.