Languages International

Language International har över 40 års erfarenhet och erbjuder förstklassig språkundervisning. Vår språkskola ligger i centrala Auckland, även kallad the City of Sails, i Nya Zealand.

Varför studera engelska på LI i Auckland?

 • Vi har länge haft ett rykte om oss att vara en språkskola i världsklass.
 • Individanpassad undervisning ledd av duktiga lärare.
 • Ett fantastiskt läge - våra studenter älskar våra tre kulturarvsbyggnader i en vacker, lugn park mitt i Auckland.
 • Varje år välkomnar vi studenter från 40 olika länder, och vi ser ständigt studenter med olika bakgrund som har roligt, lär sig engelska och skaffar vänner för livet.
 • För dig som vill studera vidare på universitet eller college så har vi program som hjälper dig och samarbeten med universitet och YH-skolor i Nya Zealand.
 • För dig som vill bygga på ditt CV är vi testcenter för Cambridge ESOL, TOEFL iBT och LanguageCert (även OET om du behöver certifikation för din medicinska engelska)
 • Vi erbjuder också undervisning för lärare och är testcenter för Cambridge CELTA och Delta.

Program och kurser

Vi har Nya Zealands största utbud av engelskakurser och nivåer. På vår skola i Auckland, Nya Zealand, erbjuder vi:

 • General English på 8 nivåer från nybörjare till mycket avancerad (C2)
 • English for Business på medel- och avancerad nivå
 • Cambridge First, Advanced och Proficiency (vi är den enda skolan i Nya Zealand som erbjuder alla tre regelbundet)
 • Engelska för vidarestudier, vi har samarbeten med flera universitet på Nya Zealand som gör att du inte behöver en IELTS-examen. Vi har också samarbeten med olika YH-skolor på Nya Zealand.
 • Förberedande kurser för IELTS, LanguageCert och TOEFL iBT
 • Den internationellt erkända kvalifikationen Cambridge CELTA för lärare i engelska som andraspråk (vi erbjuder också Delta men enbart på deltid då du samtidigt behöver arbeta som lärare på Nya Zealand)

En unik och viktig del av vår studieplan är tillgången till vårt Learning Centre. Här på Language International förstår vi att alla har individuella incitament för att lära sig engelska. Vårt Learning Centre är en plats där du kan studera utanför klassrummet på egen hand. Vår roll där är att stötta dig och bidra med de resurser vi har och vår tidigare erfarenhet för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Vi hjälper dig att ta fram en individuell studieplan för att du ska nå så långt som möjligt.

Vad våra studenter säger om oss

 • "Helt ärligt så var jag väldigt förvånad över hur mycket uppmärksamhet vi fick av våra lärare. De var alltid tålmodiga, välkomnande och där för att hjälpa oss. Dessutom tyckte jag också om hur man lyssnade på mina egna mål med kursen och ur de utgick från dem när de planerade lektioner och studier. Jag kan nästan inte komma på någonting som de kunde gjort bättre. Att lära sig engelska kändes som ett roligt äventyr och jag var ständigt överraskad" - Brasiliansk student
 • "Läget! Allvarligt? Albert Park! Det är en vacker skola, jag älskar inredningen och alla träd framför byggnaderna (så spirituellt!!!). Lärarna är proffsiga, hjälpsamma och trevliga. Ja!" - Kinesisk student
 • "Lärarna här är fantastiska. De är alla väldigt duktiga och kan verkligen fånga alla studenters uppmärksamhet. Dessutom är det en väldigt internationell skola. Studenterna här är snälla. Jag lärde mig mycket om andra kulturer och fick många vänner." - Thailändsk student
 • "Undervisningen är speciellt bra och jag älskade verkligen studiemiljön. Jag gillar att lärarna var så tillgängliga för oss studenter. Och så gillade jag vårt Learning Centre, det är ett jättebra ställe att plugga på." - Schweizisk student

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Languages International


Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Languages International. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.