LSF Montpellier

Lär dig franska på en språkkurs hos LSF! Språkskolan ligger i Montpellier i hjärtat av sydliga soliga Frankrike. De har fått högsta betyg i den franska regeringens skolgranskning.

Varför studera hos LSF ?

Vi erbjuder franska språkkurser för alla nivåer hela âret runt :

*Standardkurser *Intensivkurser *Privatlektioner* Kombinerad språk och matlagningskurs *Förberedelsekurs för proven ( DELF DALF, IB, A/AS nivâer etc) *Språkskola för ungdomar (11-16) *Franska för professionellt ändamål *Grupper *Lärarprogram. Vi utvecklar även kontinuerligt nya franska språkkurser.

Vår skola är familjär med erfarna och entusiastiska lärare - det bästa stället att lära sig franska på och samtidigt få en oförglömlig upplevelse i södra Frankrike.

LSF har fått maximal poäng i Label Qualité FLE enligt Franska Regeringens certifiering

I juli 2016 fick LSF poängen 15/15 som enda skolan i Montpellier i alla följande omrâden : undervisning, lärare, välkomnande och studenternas välmående, lokaler, bekvämligheter och management. Användandet av modern teknik (interaktive flat panels), utbudet av de aktiviteter som erbjuds, energi och öppenhet för nya ideer, samt yrkesfärdighet och en snabb feedback var vägande för dessa poäng.

Om vår språkskola - Ungdomar och Vuxna

LSF Montpellier är en av de bäst etablerade och välkända språkskolorna i Frankrike med tusentals studenter från hela världen som kommit för att lära sig franska.

Sedan 1996 har LSF organiserat språkskolevistelser i Montpellier för både vuxna, ungdomar, grupper och individer. Våra språkkurser har en vänlig familjär stämning och en stor blandning av nationaliteter och åldrar. Vâr skola erbjuder högkvalitativa franskakurser som leds av kompetenta och entusiastiska lärare. Vi har boenden som noggrant utvalts och ett stort sortiment av kulturella aktiviteter och fritidsprogram. Lär dig franska samtidigt som du upptäcker den franska kulturen och alla nöjen som södra Frankrike har att bjuda på!

På vår skola, som ligger i Montpelliers historiska centrum, kommer du att lära dig franska under de bästa förhâllandena. Hos oss får du ut så mycket som möjligt utav din språkvistelse i Frankrike! 

LSF's Junior Summer Camp för ungdomar 11-16 âr, är belägen i en privat fransk skola intill det historiska centrumet .

Allmän Information

Hos LSF är det lätt för studenterna att lära känna varandra och personalen. I och med att vår skola är lagom stor så kan vâra studenter njuta av en mer personlig och individuell upplevelse och samtidigt få många nya vänner.

En annan stor faktor till vår skolas fantastiska stämning är den stora blandningen av nationaliteter bland våra studenter (85 olika nationaliteter under 2016). Det ger studenterna möjligheten att träffa människor frân hela världen och kommunicera med varandra pâ franska.

Alla lärare hos LSF är kvalificerade och passionerade över att lära ut franska. De har franska som modersmål och betyg frân universitet (FLE). För att kunna garantera kvalitet och ge mer tid till individuellt lärande i klassrummet, så är klassernas storlek små med i genomsnitt 8 elever per klass (max 10). Det betyder att det blir mer tid i klassrummet till varje student, och mer tid för läraren att ge individuell feedback.

Från och med juni 2017 kommer Norwegian att ha direktflyg frân Stockholm Arlanda till Montpellier, två flyg per vecka (fredag och måndag). Tiderna är väldigt bra!

Omdöme från Utlandsstudier.se

Montpellier är en härlig studentstad att lära sig franska i och LSF är en språkskola med hög kvalitet. Jag har fått ett mycket positivt intryck av de personer som jag har träffat inom skolans personal och ledning. Anmäl dig till en språkkurs på knappen nedan och ange koden Dreamstudies så får du 25 Euro i rabatt på anmälningsavgiften.!

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.

 

Ämnen som du kan läsa på LSF Montpellier

Fakta

Språk: Franska

Ålder och nationalitetsmix: 2300 studenter från åldern 11 till 90, 80+ nationaliteter under 2016

Kvalitetsackreditering: 15*/15 från den Franska Regeringens Ackreditations Audit

Minimiålder: 11 för juniors och 16 för vuxna

Inlärningsmetoder: Kommunikativ strategi som innehâller de senaste inlärnings teknikerna

Extratjänster: Många boendealternativ och ett fullt aktivitets- och utflyktsprogram


Rabatt på franskakurser hos LSF Montpellier

Ange koden Dreamstudies så får ni 25 Euro rabatt på inskrivningsavgiften, (ni betalar 50 Euro istället för 75 Euro).

Svenskar som ansöker om CSN-lån behöver inte göra förskottsbetalningen på 30% förrän ni har fått era studiemedel, däremot bör hela kursen vara betald när ni börjar hos LSF. 

Erbjudandet går ut 2019-02-28

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor för personuppgifter etc.