Plymouth State University

På Plymouth State Universitys som ligger i New Hampshire kommer du att uppleva ett aktivt studentliv samtidigt som du har tillgång till både storstadsnöjen och friluftsaktiviteter.

Varför studera på Plymouth State University?

Plymouth State University är ett klassiskt exempel på ett medelstort universitet, beläget i den vackra småstaden Plymouth i delstaten New Hampshire. Universitetet grundades 1871 och utmärks av unika akademiska program samt erfarna och engagerade lärare. 

Skolan erbjuder även ett eminent praktik och internationellt volontärprogram och studenter har möjlighet att praktisera på till exempel Radio kanalen 890 ESPN Boston, eller hjälpa barn i Brasilien att förbättra sina läs- och skrivkunskaper. 

I New Hampshire har studenter tillgång till förstklassiga rekreationsområden året runt då skolan ligger mellan sjöar och White Mountains en av landets vackraste bergskedjor. Hit åker hundratusentals turister varje år för att besöka USA:s högsta bergstopp, Mount Washington eller köra utmed kusten för att beskåda den granna höstprakten då löven byter färg. 

Program och utbildningar

Plymouth State Univeristy erbjuder 55 program på kandidatnivå och 6 utbildningar på magisternivå med över 30 olika inriktningar. 

Kom ihåg att du specialutformar din utbildning i USA och du väljer en huvudinriktning men kan samtidigt fördjupa dig i ytterligare ett eller flera områden. Exempel på populäraste akademiska skolorna på Plymouth State University: College of Arts and Sciences - Art, Biological Sciences, communication and media studies, computer science, history and philosophy, languages ang linguistics, mathematics, music, theatre and dance. College of Business Administration - accounting, business administration, finance, management, marketing, sports management. College of Health, education and human services - educational learning, criminal justice, health and human performance, nursing and social work.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Plymouth State University

Plymouth State University

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Plymouth State University. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.