China Exchange

Öka dina karriäralternativ till en helt ny nivå genom att studera i Kina, den starkaste ekonomin på jorden. Kina kommer att bli ännu bättre än du någonsin kan föreställa dig!

Varför studera i Kina?

Att studera utomlands i jordens mest kraftfulla ekonomi är chansen för en livstid! Du kommer att ha möjlighet att spendera tid i Shanghai, staden känd som Kinas snabba kommersiella centrum. Du får insyn i ett av de mäktigaste länderna i världen och kommer att kunna svara på dagens marknadsbehov av experter på Kina och Asien. Det finns ingen tvekan om saken, Kina är absolut platsen att studera för alla studenter globalt! 

Att studera i Kina är ett utmärkt tillfälle att upptäcka världens mest folkrika land. Kinas stora storlek innebär att det finns en enorm variation av klimat, kulturer och landskap att utforska. Ta dig till Kina, njut av att vara en internationell student och bli en eftertraktad Kina-expert. 

När du studerar utomlands i Shanghai kommer du uppleva stadens unika, livliga internationella atmosfär som är en mötesplats mellan öst och väst och utnyttja många möjligheter den erbjuder. 

"Generellt har erfarenheten hjälpt mig bli mer medveten om världens mångfald och således bli mer öppen. Jag har träffat fantastiska och intressanta människor från hela världen och fått verkliga insikter om landet som snart är den största ekonomin på jorden." - Fabian, Sverige

Program och kurser

Är du intresserad av att lära känna språket, kulturen och ekonomin i ett av de mäktigaste länderna i världen? Vill du förbättra dina karriärmöjligheter genom att lära dig hur affärer i Kina verkligen fungerar? Om du svarade ja på dessa frågor har vi något just rätt för dig. 

Studieprogram om Kina 

Kinastudierna introducerar dig till det kinesiska språket, företag, kultur, utrikesrelationer, handel och mer. Målet med programmet är att ge dig en grundläggande överblick över det kinesiska språket och kulturen, de speciella egenskaperna för kinesisk ekonomi och näringsliv och vad som har gjort Kina till det globala kraftcentret det är idag. Du kommer att bo i en av Kinas mest moderna och internationella städer samt nätverk med människor från hela världen samtidigt som du ökar ditt CV och din professionella expertis. 

Exempelkurser: kinesiskt språk, kultur, ekonomi, internationell handel, internationell företagsekonomi, e-handel. 

Max studiepoäng: 30 ECTS eller 18 US studiepoäng. 

Studienivå: Kandidat 

Universitet och destination

Kina har varit världens snabbast växande land de senaste 30 åren. Alla av de 500 bästa företagen i världen gör affärer i Kina. På grund av den snabba tillväxten av dess ekonomi kommer människor som kan tala kinesiska och som har erfarenhet av den lokala kulturen i första hand ha en betydande fördel när det gäller sysselsättning på den konkurrenskraftiga globala arbetsmarknaden. 

Shanghai konkretiserar hur en samlingsplats av kulturer i Kina kan leda till en rik och framgångsrik stad med en ljus framtid. 

Shanghai University (SHU) ligger i hjärtat av Shanghai, Kina, och fick sin nuvarande form 1994 efter att fyra olika universitet i Shanghai slogs samman. Samtliga fyra ledare inom sina respektive expertbranscher gjorde SHU till den anmärkningsvärda institutionen den är idag. Sammanfattningsvis har det nuvarande Shanghai-universitetet ryktet om att ha en utmärkt läroplan över olika studieämnen. 

"Allt var välorganiserat, staden är otrolig och Asia Exchange-programmet var mycket intressant och fullständig. I allmänhet var min erfarenhet i Shanghai med Asia Exchange perfekt. Jag skulle definitivt rekommendera det!" – Laura, Colombia

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på China Exchange

China Exchange

Fakta

Tuition fee: 1790 EUR / semester

Number of students: 40000

Max. credits per semester: 30 ECTS / 18 US credits

Level of study: Bachelor

Study fields: Chinese language and culture, economics, international trade, business

Ranking: Ranked in the top 100 Best Universities in China & in Asia

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Portugal och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till China Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.