France Exchange

Läs en eller två Study Abroad-terminer på engelska i Paris! På ESME School of Engineering kan du ta kurser inom teknik och ingenjörsämnen.

Varför studera i Frankrike och Paris?

Som student i Frankrike får du uppleva både studier och kultur i världsklass! Frankrikes attraktionskraft sträcker sig långt utanför klassrummet, med en hög livskvalitet som kännetecknas av utmärkt sjukvård, effektiv kollektivtrafik och en säker miljö. Paris, symbolen för fransk kultur och historia, är en utmärkt studieort för akademisk och personlig tillväxt. Från ikoniska landmärken som Eiffeltornet till världskända museer som Louvren, studenter har otaliga möjligheter att fördjupa sig i stadens pulserande kulturscen.

Med sina vackra parker, charmiga gator och olika kulturattraktioner erbjuder Paris den perfekta balansen mellan studier och fritidsaktiviteter. Det finns gott om studentrabatter och förmåner som gör det lättare att få ihop levnadspusslet i Paris. Njut av att promenera genom historiska stadsdelar, ta en picknick i en pittoresk park eller dra nytta av studentrabatter på museer och attraktioner.

ESME School of Engineering

På ESME School of Engineering studerar du med studenter från ett 20-tal olika vilket främjar tvärkulturell förståelse och livslånga kontakter. Frankrike fokuserar på praktiskt lärande genom praktiska projekt med näringslivet som ger ovärderliga färdigheter som förbereder dig för en framgång karriär.

Utforska ett brett utbud av grund- och forskarutbildningar inom teknik och ingenjörsämnen, inklusive maskinteknik, elektroteknik, cybersäkerhet och datavetenskap.

Med erkända fakulteter och banbrytande faciliteter hjälper ESME att förbereda dig för en framgångsrik karriär som ingenjör.

ESME School of Engineering är rankad som en av de bästa ingenjörsskolorna i Frankrike. Bl.a. nr 6 på Student City i hela världen i QS Ranking med 20 % av internationella studenter. ESME är medlemmar i Grand Ecole Engineering Consortium.

Program och kurser på ESME i Paris

  • SEMESTER ABROAD 
  • GAP YEAR
  • LEVEL OF STUDY: Bachelor & Master
  • STUDY FIELDS: IoT and Smart Cities, Power Conversion Management, Cybersecurity, Fundamental Sciences for Engineers, Sciences for Energy and Climate, Languages and Technology for Engineers, Creative Engineering, Material Environment
  • MAX. CREDITS: 30 ECTS

Observera att du bara kan läsa study abroad-terminer inom ovanstående ämnen genom France Exchange. De kan inte hjälpa sig med hela kandidat- eller masterutbildningar, eller studier inom andra ämnen.

 

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på France Exchange

France Exchange

Fakta

Studienivå: Bachelor, Master, Gap Year

Kursavgifter på ESME: 2190 Euro/termin + 75 Euro i anmälningsavgift

Högskolepoäng: 30 ECTS

QS World Ranking: Ranktat #6 Student City worldwide

Studielängd: 1-2 terminer (inga examensprogram)

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Filipinerna, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Frankrike, Portugal, Irland och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till France Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.