Studera i Paris

Paris är en av världens vackraste städer. Som student får du njuta av fantastisk mat, ett sjudande folkliv och massor med sevärdheter. Läs mer om Paris och att studera där på språkskolor och universitet.

Skolor i Paris

Artiklar om Paris

 • Checklista för utlandsstudier
  Funderar du på att studera utomlands? I den här artikeln guidar vi dig steg för steg genom allting du behöver göra för att förbereda dig inför dina utlandsstudier.
 • Varför alla borde göra en utbytestermin
  Det finns många anledningar till varför vi tycker att alla borde göra åtminstone en utbytestermin utomlands. Här berättar Flora om sin studietid i Frankrike.
 •  

  Intresseanmälan

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.