Mexico Exchange

Mellan sandiga stränder och klassrum - ansök till ett av Latinamerikas modernaste universitet och studera på Anahuac University i Mexiko!

Varför studera i Mexiko?

Mexiko är känt som en av världens sex första civilisationer och erbjuder många landmärken för studenter som är intresserade av historia och kultur. Idag sticker den kulturella smältdegeln av både västerländska och infödda amerikanska civilisationer ut med sina levda traditioner som Día de los Muertos, färgstark folkkonst och globalt populära maträtter.

Cancún som först beboddes av mayafolket är en av Mexikos populäraste destinationer för internationella besökare. Tack vare sitt tropiska klimat och Yucatán-strömmen som håller havet på konstanta 26°C - 29°C, är staden numera känd för sina eviga somrar och pulserande nattliv. Denna kombination av historia, stadsliv, vita sandstränder och överkomliga levnadskostnader gör Cancún till drömdestinationen för alla internationella studenter.

Anáhuac University

Anáhuac Cancun University är det #3 högst rankade universitetet i Mexiko och det perfekta valet för grund- och forskarstudier och en akademisk gemenskap som obevekligt siktar på sanningen och det goda. Anáhuac Universities nätverk är en av de största och mest välkända grupperna av högre utbildningsinstitut i världen. Detta nätverk delar samma identitet och pedagogiska metoder samtidigt som de arbetar nära tillsammans och är alltid engagerade i den omfattande bildandet av ledare som snart kommer att bidra till samhällets sociala och kulturella omvandling. Idag finns Anáhuac Network i 18 länder och hittills har utexaminerat mer än 100 000 studenter.

Program och kurser

Anáhuac Cancún University erbjuder en mängd olika kurser i engelska och spanska.
Varje termin kan studenter tjäna cirka 6 lokala poäng per kurs. Detta motsvarar ca. 5 ECTS eller 3 US credits.

För internationella Bachelor-studenter finns kurser på engelska tillgängliga från dessa områden:

 • Företagsekonomi
 • Underhållningsföretagsledning
 • Gastronomi
 • Internationell verksamhet
 • Internationell hotellledning
 • Medicin och kirurgi

Masterstudenter kan välja klasser från huvudämnen i följande lista*:

 • Restaurang
 • Kommunikation och marknadsföring
 • Allmän administration
 • Beroendehantering
 • Finans
 • Underhållning
 • Hotellledning
 • Företagsekonomi (MBA)
 • Familjeterapi
 • Vårdinstitutionens ledning

*Språkkrav: studenter som kan spanska (minst B2-nivå) har chansen att välja kurser från Anahuac Universitys masterprogram.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Mexico Exchange

Fakta

Vårtermin: Januari - maj

Hösttermin: Augusti - december

Kursavgifter: 2490 Euro + 75 Euro i ansökningsavgift

Max credits:: 20 ECTS / 15 US Credits

Studienivå: Bachelor, Master

Ansökningsdeadlines: Oktober för vårterminen och maj för höstterminen

Rabatt på Asia Exchange/Beyond Abroad program

Studenter från Utlandsstudier.se får 40 Euro (drygt 440 kr) i rabatt på alla Asia Exchange/Beyond Abroads program i Korea, Taiwan, Kina, Malaysia, Indonesien, Filipinerna, Thailand, Vietnam, Costa Rica, Mexiko, Kuba, Frankrike, Portugal, Irland och Italien. Du kan läsa Study Abroad-terminer, kandidatprogram eller sommarkurser. Du kan också ansöka om ett stipendium på 40% av kursavgiften.

Vi mailar dig din rabattkod (coupon code) när du har fyllt i vår intresseanmälan.

Erbjudandet går ut 2028-06-24

Läs mer

Intresseanmälan för utlandsstudier

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Mexico Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.