Landsguider

Här hittar du skolor och artiklar om taggen Landsguider.

Artiklar om Landsguider

 • Studera i Korea
  Annyeong haseyo! Vill du studera i Korea? Vi kan hjälpa dig gratis! Här hittar du information om skolor, csn, ansökan, hur du lär dig koreanska, stipendier, boende, jobb i Korea etc.
 • Studera i Australien
  Vill du studera i Australien? Vi hjälper dig gratis med ansökan till alla universitet och college! Här tittar vi på skolor, kostnader, visum, stipendier, CSN, att jobba som student m.m.
 • Studera i England, Wales eller Skottland
  Hur fungerar det att studera i England och Storbritannien? Vi hjälper dig! Här tittar vi på rekommenderade skolor, kostnader, ansökan, visum, stipendier, CSN, att jobba som student m.m.
 • Studera i USA
  Hur fungerar det att studera i USA på college och universitet? Vi hjälper dig! Här tittar vi på kostnader, ansökan, visum, stipendier, CSN, studentjobb rekommenderade skolor i USA.
 • Studera i Japan
  Hur fungerar det att studera i Japan? Vi hjälper dig! Här tittar vi på rekommenderade språkskolor, universitet, kostnader, ansökan, visum, stipendier, CSN, att jobba i Japan m.m.
 • Studera inom EU
  Att studera inom EU är lite billigare och lite enklare än att studera i andra länder. Här tittar vi på för- och nackdelar samt vad och var du kan studera inom EU.
 • Studera i Frankrike
  Lockas du också av att studera i Frankrike? Campus France har hjälpt oss att sammanställa denna guide med det mesta du behöver veta om att studera i Frankrike.
 •  

  Intresseanmälan för utlandsstudier

  Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok och tillgång till våra stipendier. Du förbinder dig inte till något, vi hjälper dig kostnadsfritt.

  Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

  What and where do you want to study abroad:


  I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

  Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.