City Unity College

City Unity College i Aten grundades 1999 och är ett ackrediterat college i Grekland. De erbjuder akademiska program i samarbete med erkända utländska universitet.

Varför studera på City Unity College

City Unity College samarbetar med prestigefyllda brittiska universitet och kan erbjuda ackrediterade brittiska degrees. Som student får du det bästa av båda världar. Njut av kultur, klimat och låga levnadsomkostnader och kursavgifter i Grekland samtidigt som du får en brittisk examen. Den akademiska och administrativa personalen fokuserar på elevernas behov för att hjälpa dem att uppfylla och fullfölja sina drömmar.

Vad du kan studera på City Unity College

Studenter på CUC kan välja mellan ett antal olika kandidatutbildningar och master program. De ämnen du kan läsa är:

  • Business Management
  • Technology and Computing
  • Politics and International Relations
  • Law
  • Hospitality, Tourism, and Culinary
  • Psychology
  • Education
  • Maritime Academy

Collegets läge i Aten

CUU har två campus i hjärtat av Aten på gångavstånd från Syntagma Square, shopping center och sevärdheter.

Utbildningarna inom hospitality och turism ges på skolans campus i Vouliagmeni baserat i ett fyrstjärnigt hotell. Här får du en hotellutbildning i Schweizisk anda där teori och praktik går hand i hand.

Skolan har också ett nytt campus i Patras i sydvästra Grekland.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på City Unity College

Antal studenter: 1500

Internationella studenter: 30% av alla studenter

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till City Unity College. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.