FreeDa Language Space

Lär dig spanska med oss. FreeDa Language Space i Barcelona erbjuder ett brett utbud av språkkurser så att det finns något som passar alla. Våra lärare har alltid språket som modersmål.

FreeDa Language Space har de bästa lärarna

Vi är proffs på att lära ut språk och strävar efter att hålla högsta möjliga standard. Alla våra lärare är pedagogiska experter och har omfattande utbildning och frekvent fortbildning så att de kan leverera den högsta utbildningsstandarden till dig!

Hur gör vi det? Tja, det handlar inte bara om att följa en lärobok. Vi kompletterar inlärningsprocessen med många evenemang och aktiviteter. Vi nöjer oss inte med tråkiga lektioner. Vi vill lära ut med glädje, se kvalitetsresultat och väcka passion för språk. Kom på en gratis gratis provkurs och se hur det är att studera språk med oss!

Spanska språkkurser

Vi ber undervisning i små grupper för bästa möjlga inlärningsmiljö. Det gör det möjligt för oss att nära följa varje student, identifiera problem och lösa dem på en gång.

Vi anordnar många olika aktiviteter såsom språkutbytesträffar, fester, spel och dagsutflykter. På så sätt blir inlärningen både interaktiv och effektiv på samma gång!

Vår skola är specialiserad på att lära ut spanska, katalanska och engelska. Vi erbjuder många kurser för att säkerställa att du hittar en utbildning som passar just dig.

Vi hjälper våra studenter med allt från visum (för icke EU-studenter) till språkinlärning såklart.

Njut av livet i Barcelona!

På FreeDa Language Space är vi stolta över att vara lite annorlunda mot alla andra språkskolor i Barcelona. Vi har många studenter som kommer ifrån länder utanför EU! Vi hjälper dig lära dig ett nytt språk där du väljer mellan spanska, katalanska och engelska. Vi hjälper dig också med livet i Barcelona!

Du hittar oss i stadsdelen Poble Sec, på Cabanes 40. Skolan ligger nära Apollo Theatre och många andra sevärdheter som Montjuic, Las Arenas, etc. Vi har också en skola i El Born, på Flassaders, 7 Detta är precis utanför Carrer Princesa och nära Parc de la Ciutadella.

Skolorna ligger inom gångavstånd från tunnelbanestationerna Paral.lel och Jaume I och har en uppsjö av busslinjer i närheten. Ändå väljer många av våra elever att dra nytta av det otroliga Barcelonavädret och använda cyklar för att ta sig till skolan.

Välkommen att njuta av livet och språkstudier i soliga Barcelona tillsammans med oss!

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på FreeDa Language Space


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till FreeDa Language Space. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.