Go Campus - stipendier i USA

Få stipendier på upp till 70% på kursavgift och boende på undergraduateprogram på utvalda amerikanska universitet! Ansökan till skolorna och stipendierna är lätt!

Klara dig på CSN på Bachelorprogram i USA

Med över 6000 college och universitet är det svårt att välja var man ska studera i USA. Vilken ort och utbildning ska man läsa? Och framförallt, hur ska man ha råd? Det är dyrt att ta en kandidatexamen (Bachelor's Degree) i USA och CSN brukar inte räcka till. Med hjälp av vår samarbetspartner Go Campus kan du dock få tillgång till stipendier på upp till 70% av kostnaden för undervisningsavgift och boende på utvalda universitet! Då kan du plötsligt klara dig enbart på CSN.

Våra partner hjälper dig med skolval och ansökan, samtidigt som vi hjälper dig med CSN och ansökan. När du ansöker genom dem kan du bli erbjuden stora stipendier från upp till nio olika skolor i USA så det är bara att välja och vraka. Stipendierna ges på utvalda universitet i samband med ansökan, de kan inte hjälpa dig med stipendier på skolor där du redan är antagen.

Stipendier på utvalda universitet


Vi hjälper dig!

Låter det bra? Fyll i vår intresseanmälan härintill så kommer vi och våra samarbetspartners att hjälpa dig med stipendium och ansökan till någon av skolorna ovan.

Observera att du kan bara få stipendier genom Go Campus om du ansöker genom att göra en intresseanmälan på den här sajten. De kan inte hjälpa dig med stipendier till andra skolor där du redan är antagen då stipendierna ges av skolan i samband med ansökan.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Go Campus - stipendier i USA

Stora stipendier i USA

Få ett stipendium på upp till 70% av dina kostnader på utvalda universitet och college i USA. Fyll i en intresseanmälan för att få hjälp och mer information.

Erbjudandet går ut 2021-03-31

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Go Campus - stipendier i USA. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.