Universitat Autònoma de Barcelona

Läs spanska språkkurser eller Study Abroad-terminer med fristående kurser på engelska eller spanska på ett av Spaniens ledande universitet, UAB i härliga Barcelona.

Vad är unikt med oss?

Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), som grundades 1968, är ett av de högst rankade universiteten i Spanien och EU. UAB erbjuder akademiska program på högsta nivå inom alla områden, med över 100 bachelor's degrees, ca 300 officiella UAB-specifika Masters- och Forskarprogram samt nästan 70 PhD utbildningar. Campuset är en hub för kunskap med all nödvändig service för universitetets studenter, inklusive boende, specialbibliotek, idrottsfaciliteter (gym, pool, fotbollsplaner osv), hälsocenter, restauranger, butiker och caféer.

UAB erbjuder specifika program för internationella studenter och spanskakurser i hjärtat av Barcelona med lokaler i ett världsarvsområde (Casa Convalescéncia) och på huvudcampuset i Bellaterra (25 minuter från centrala Barcelona). Du kan välja mellan dessa program och kurser:

Program och kurser

SPANSKA SPRÅKKURSER

UAB Languages Barcelona, universitetets språkskola, ligger i centrala Barcelona och erbjuder spanskaundervisning för internationella studenter.

Intensiv språkkurs (20 timmar per vecka)

 • Nivå A1-B2
 • Kursstart varje månad året runt
 • Certifikat efter avslutad kurs
 • Fokus på tal
 • Frivilligt program med olika sociala aktiviteter

Skräddarsydda kurser för grupper eller privatpersoner

Val:

 • Generella kurser som anpassas efter gruppens/studentens behov
 • Specialkurser: business, turism, akademisk kurs, spanska filmer, spansk kultur

Dessa kurser kan kombineras med en gruppundervisning i form av intensiv språkkurs.

STUDY ABROAD UAB: Förbestämda program (Pre-established programs)

De förbestämda programmen är designade för studenter som vill bo i Barcelona och studera på engelska eller spanska med möjligheten att kombinera med spanskaundervisning.

En möjlighet att:

 • Studera i en internationell och kulturell miljö!
 • Upptäck Barcelona samtidigt som du studerar i hjärtat av staden!
 • Unikt läge i Barcelona.

Välj mellan ämnen som Business, Ekonomi och Politik, Kultur och Arkitektur, Medelhavsstudier, Spanska eller Katalanska studier.

Kursstarter under våren, sommaren och hösten.

Efter avslutad kurs får du ett UAB-certifikat och möjligheten att tillgodoräkna dig vissa poäng på universitet hemma i Sverige.

STUDY ABROAD UAB: Utvalda program (Selected programs)

Dessa kurser riktar sig främst mot internationella studenter som vill studera ämnen på UAB:s huvudcampus (Bellaterra) med spanska studenter och andra internationella studenter som studerar genom ERASMUS-programmet.

En möjlighet att:

 • Studera på UAB:s huvudcampus!
 • Närvara på lektioner eller föreläsningar på ett av spaniens bästa universitet!
 • Studera på spanska och katalanska samtidigt som du befinner dig i Barcelona!

Efter avslutad kurs får du ett UAB-certifikat och möjligheten att tillgodoräkna dig vissa poäng på universitet hemma i Sverige.

 

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Universitat Autònoma de Barcelona

Rabatt på UAB Spanska i Barcelona

Studenter som använder koden DREAMS när de ansöker till kursen får 15% rabatt på undervisningsavgiften när de anmäler sig till en spansk intensivkurs på UAB.

Fyll i en intresseanmälan för mer information!

Erbjudandet går ut 2024-01-31


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Universitat Autònoma de Barcelona. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.