James Cook University Brisbane

JCUB specialiserar sig på utbildningar inom Business, IT, Hospitality & Tourism och levererar examen till hög kvalité som förbereder studenterna inför en global arbetsmarknad.

Varför studera på James Cook University Brisbane?

James Cook University är det näst äldsta universitetet i Queensland och de är välkända för sina framgångar inom undervisning och forskning. Times Higher Education (THE) rankar JCU som topp 40 över moderna universitet i världen.

  • Rankas i de översta 2 procenten av alla universitet i världen*
  • 5 stjärnor för heltidsanställda**
  • 5 stjärnor för ingångslöner**
  • 5 stjärnor för studentsupport**

* Academic Ranking of World Universities (ARWU) 2019

** 2020 Good Universities Guide

Branschnära och professionella praktikplatser

Studenter som väljer att plugga på JCU Brisbane kommer att få en eftergymnasial utbildning från ett respekterat och hyllat universitet. Dessutom får man kontakter inom ett välkänt företag som är erkänt för sina framgångar inom praktisk och eftergymnasial utbildning, träning, anställning, rekrytering och praktikplatser.

Med arbetsgivare som hela tiden uttrycker ett behov av nära samarbeten mellan bransch och högre utbildning har JCU Brisbane skapat Leading to Work programmet. Detta program erbjuds endast till JCU Brisbanes studenter som studerar till en Bachelor of Business, med ett fokus på att utveckla de kunskaper som krävs för att man ska bli eftertraktad på arbetsmarknaden inom sitt område.

JCU Brisbanes professionella praktikplatser är ett möjligt tillval för alla studenter på JCU Brisbane. Stick ut från dina konkurrenter genom praktisk erfarenhet av ditt yrke, utökade kunskaper och branscherfarenhet för att komplettera din utbildning. Genom detta unika program kan du bli placerad på ett företag och arbeta med riktiga projekt.

För att förbereda våra studenter på arbetslivet och göra dem mer attraktiva för arbetsgivare uppmuntrar vi dem att ha kontakt med flera olika företag under sina studier.

Brisbane campus

Brisbane jämförelsevist låga levnadsomkostnader och kursavgifter gör Brisbane till en av de mest attraktiva städerna i världen. James Cook University Brisbane Campus har sina lokaler i ett modernt höghus i centrala Brisbanes affärsdistrikt på Queen Street.

Studenter har tillgång till studieplatser, datorplatser, internet och WiFi samt uppehållsrum, allt på gångavstånd från floden, Queen Streets shoppingcenter, stadsbiblioteket och samtliga butiker, parker och caféer som staden har att erbjuda.

Campuset är lättillgängligt via stadens lokaltrafik som också erbjuder en bra studentrabatt.

Fördelar med JCU Brisbane:

  • Små undervisningsgrupper och interaktiva lektioner
  • Bra support för studenter, både akademisk och personlig
  • Joblinx professionell karriärhjälp, praktikplatser och anställningsstöd
  • Idrottslag, klubbar och andra sociala och kulturella aktiviteter

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på James Cook University Brisbane


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till James Cook University Brisbane. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.