Tokyo Sakura International School

Studera japanska på Tokyo Sakura International School (TSIS). På TSIS kommer våra erfarna och dedikerade lärare se till att dina japanska drömmar går i uppfyllelse.

Study Japanese at Tokyo Sakura International School info session

Webbinarium:  2023-04-01 16:00

Are you interested in studying in Japan and you are looking for a language school? Tokyo Sakura International School (TSIS) offers high-quality Japanese courses for all levels and we are currently open for admissions for October 2023. If you want to come study Japanese in October 2023 now is your chance! In this webinar we introduce our school, provide necessary information on application procedures, studying in Japan etc. Sign up now!

Anmäl dig här


Varför studera på Tokyo Sakura International Schoo

Bra stöd för att söka visum och börja ditt liv i Japan

Vi värdesätter våra elever och vi gör vårt bästa för att de ska få den bästa starten på sitt nya liv i Japan. Vi hjälper studenter med boende, boenderegistrering, öppnande av bankkonto etc. Dessutom förnyar vi boendetillstånd för studenters räkning när det behövs. Tveka inte att fråga vår personal när du är i behov av hjälp. Vår personal är flerspråkig och vi erbjuder hjälp på japanska, kinesiska, vietnamesiska, koreanska och engelska.

Roliga lektioner med eleven i centrum

Vår läroplan är ackrediterad av ministeriet för utbildning, kultur, sport, vetenskap och teknik och våra lektioner fokuserar på att tala. Våra lärare är dedikerade till våra elever och kommer att göra sitt bästa för att hjälpa eleverna att bli så bra som möjligt på japanska. Våra lektioner inkluderar rollspel, kanjiträning, läsning, lyssnarövningar och massor av andra spännande aktiviteter. Vid tidpunkten för examen kommer elevernas språknivå att vara på N2.

Spännande kulturupplevelser

Vår skola planerar massor av kulturella upplevelser, som teceremoni och kalligrafi. Vi samarbetar även med lokala butiker och företag, som erbjuder företagsbesök och där du kan lära dig om japansk arbetskultur och affärsvärld.

Program och kurser

Kurs med akademiskt fokus

Denna kurs är lämplig för dig som vill studera på ett japanskt universitet. Syftet med denna kurs är att främja studenters akademiska japanska. Våra lärare ger information om skolor, ger vägledning om hur man söker till ett universitet och hjälper till att förbereda intervjuer.

Allmän 1,5-årig studiekurs

Syftet med denna kurs är att fördjupa elevernas förståelse för det japanska språket och kulturen. Kursen rekommenderas för den som vill lära sig affärsjapanska och vill arbeta i Japan efter examen. Vi ger vägledning om jobbsökande och introducerar olika jobbmöjligheter för våra studenter.

Vackra Tama city i Tokyo

Skolan ligger i Tama nära stationen Seiseki Sakuragaoka, ca 30 minuters tågresa från Shinjuku. Seiseki Sakuragaoka är också inspelningsplatsen för Ghibli-filmen Whisper of the Heart! Tama city är fylld av vacker natur, berg och floder som du inte kan uppleva i centrala Tokyo och det finns gott om butiker, kaféer och restauranger i området. I Tama är levnadsomkostnaderna mycket lägre än i centrala Tokyo, så det passar verkligen bra för studenter. Det finns också många bra universitet och yrkesskolor vilket är bra för de som vill studera vidare. Dessutom kan du, från Tama, enkelt ta dig inte bara till överallt i Tokyo, utan också till närliggande områden Saitama och Kanagawa.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Tokyo Sakura International School

Fakta

Grundad: 2019

Terminsstart: April och oktober

Nationaliteter: Vi har studenter från många olika länder

Nivåer: Nybörjare till avancerad

Antagningsbelöning

Vi kommer att ge en belöning på 50 000 yen till elever som antas till vår skola!

Erbjudandet går ut 2023-06-01

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Tokyo Sakura International School. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.