Canadian College

Studera på Canadian College i Vancouver, Kanada. Upplev livet på en kanadensisk högskola med utmärkta studie- och arbetsmöjligheter. Välj mellan ämnesstudier och engelska språkresor.

Varför studera på Canadian College i Vancouver?

Canadian College ligger på Alberni Street, mitt i centrala Vancouver i ett fint område intill exklusiva butiker, topprestauranger och välkända hotell. Campuset innehåller klassrum, restaurangen Eh!, kontor och en solig takterrass. Skolan erbjuder studentboende på gångavstånd.

Byggnad
Skolans klassrum ligger på våning 2-4. På fjärde våningen finns också kontor och på 5: e våningen finns en stor takterrass.

Klassrum
Skolans klassrum är moderna och utrustade med höghastighetsinternet, laddningsstationer för mobiler och andra device, samt en HD-skärm. Allt för att underlätta inlärningen där du som student står i centrum.

Eh! Restaurangen
Med god mat och en vänlig atmosfär är skolans restaurang Eh! en perfekt plats för att äta, dricka och umgås efter dagens lektioner. Eh! Ger studentrabatter och står värd för en gratis konversationsklubb varje vecka.

Kontor
På den fjärde våningen arbetar skolans personal i ett öppet konceptkontor. Du är välkommen att komma förbi och prata med dem om du behöver hjälp under din vistelse.

Takterrass
Takterrassen är ett utmärkt utomhusutrymme där eleverna kan äta lunch och delta i flera aktiviteter, som barbeque, bordtennis, yoga och danslektioner.

Ämnesstudier med arbetspraktik

Canadian College tillhandahåller ämnesstudier i form av korta Certificate program och längre Diplomprogram. Skolan ger fyra terminer per år och programmen varar i 1-8 terminer. Det är s.k. Co-op program där du kombinerar ämnesstudier med arbetspraktik och språkträning. De program som erbjuds motsvarar vad som för närvarande efterfrågas på den lokala arbetsmarknaden. Välj mellan följande majors:

  • Hospitality Management
  • International Trade (Export/Import)
  • Project Management
  • Social Media Marketing
  • IT
  • Business Management

Co-op-programmen ger dig den mest relevanta affärskunskapen, praktisk arbetserfarenhet och få erkända certifieringar från Project Management Institute (PMI), Forum for International Trade Training (FITT), American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI), ADOBE, Windows, CompTIA, RedHat, CISCO etc.

Canadian Colleges arbets- och studieprogram strävar efter att uppfylla de högsta standarderna för professionalism och kvalitet på pedagogisk och praktisk erfarenhet. Eleverna får arbetspraktik baserat på sina intressen, utbildningsbakgrund, tidigare yrkeserfarenhet och deras engelskanivå. Praktiken ska vara givande både för studenten och företaget där hen praktiserar.

Engelska språkkurser och boende

Canadian College of English Language (CCEL) ger engelska språkkurser. De använder en unik papperslös metod där de följer den digitala läroplanen Smrt. Teknik och onlineresurser är huvudkomponenterna för engelskundervisningen i deras klassrum. Smrt är en helt digital, webbaserad läroplan skapad av skolans lärare. De drar nytta av webbens potential för lärande och utbildning. Smrt-läroplanen får studenterna att förbättra sin engelska på alla områden samtidigt som du vidareutvecklar dina datakunskaper för att klara kraven hos krävande arbetsgivare.

Canadian College erbjuder sina studenter olika former av studentboende såsom: studenthem, studentlägenheter och värdfamilj.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Canadian College är en nytänkande skola som ger många spännande utbildningar både inom engelska och ämnesstudier. Skolans Hospitality Mangement Diploma Co-op har prövats och godkänts av CSN. Övriga utbildningar har inte prövats ännu men då en kurs på skolan har godkänts så är chansen mycket god att även deras andra diplomutbildningar och språkkurser över 13 veckor kommer att godkännas. Vi hjälper dig med CSN-ansökan.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Canadian College

Fakta

Antal studenter: 800

Läge: Centrala Vancouver

På campus: Student support, restaurang, hjälp att få jobb etc.

Minimum ålder: Du har gått ut gymnasiet

Startdatum: Januari, april, juli och oktober

Skolan: Modern teknologi och hög kvalitet på undervisningen

Stipendium på diplomprogram & språkkurser i Kanada

Ansök till en tvåårig diplomutbildning på Canadian College i Vancouver så har du chans att få ett stipendium på 1000 CAD (ca 7000 kr).

Skolans språkkurser har ännu inte prövats av CSN men de har en stor chans att bli godkända. Den första svenska studenten som anmäler sig till en språkkurs med 28 lektioner i veckan på 13 veckor eller längre på Canadian College of English får ett stipendium på $500 (ca 3500 kr) och gratis avbokning om CSN-ansökan mot förmodan avslås. Ansök i god tid! Börja med att fylla i vår intresseanmälan så återkommer vi med mer information.

Erbjudandet går ut 2020-04-01

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Canadian College. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.