New Zealand Exchange

Dra full nytta av högkvalitativ utbildning i det mest exotiska och välkomnande engelsktalande landet i världen!

Varför studera i Nya Zeeland?

Nya Zeeland är känt inte bara för sin vackra miljö men också för sin världsklassiga utbildningsnivå. Trots att landet är geografiskt avlägset, har det utvecklat tekniker för att vara i takt med resten av världen och ofta överträffa det. Landet är ungt och fritt från sammandragande traditioner.  Att studera i Nya Zeeland är också ett utmärkt tillfälle att upptäcka den orörda naturen och delta i massor av spännande aktiviteter och äventyr. Ett utmärkt transportnätverk möjliggör att du kan vara på andra sidan ön inom några timmar. 

Genom att välja boende i ett lokalområde med lokala och internationella studenter får du verkligen bli en del av det lokala samhället. 

"Att träffa nya människor från hela världen var absolut höjdpunkten av min tid på IPU Nya Zeeland. Det var surrealistiskt att så många nationaliteter samlades på ett så orört litet campus som IPU. Erfarenheten gav mig självförtroende, självständighet, en multikulturell inställning mot saker, ett globalt perspektiv och förmågan att uttrycka mig bättre ." - Olivia, Indonesien

Program och kurser

Välj mellan studier vid flera internationella diplom- och examensprogram vid en av de högst rankade tredjegrads institutionerna i Nya Zeeland. Ämnena sträcker sig från samhällsvetenskap och internationella relationer till internationell företagsekonomi, miljöstudier och språk som japanska och mandarin. Beroende på din studiebakgrund kan du ta kurser från grund- och examensutbildningar. Det högsta beloppet studiepoäng är 15-30 ECTS beroende på programmet och studieterminen. Du kan välja att studera i 8 eller 16 veckor. 

Diplomprogram 

  • Diplom för japanska studier 
  • Nya Zeelands diplom i turism 
  • Nya Zeelands diplom i företagsekonomi (projektledning) 

Kandidatexamen i samtida internationella studier 

  • Internationell företagsekonomi 
  • TESOL & Språkstudier 
  • Internationella relationer

Examensdiplom i internationella studier

  • Internationella relationer 
  • Internationell företagsekonomi 
  • Miljöstudier Språkstudier 

Forskardiplom i internationella studier 

 

Destination och institution

IPU Nya Zeeland ligger i Palmerston North, den ungdomliga studentplatsen på norra ön. Palmerston North erbjuder fortfarande låga levnadskostnader jämfört med dem mer turistiska Auckland och Wellington.  Studenterna i staden härstammar från över 60 länder vilket gör den till en livlig gemenskap. Likasinnade människor möts på sportklubbar, teatrar och biografer. Eftersom Palmerston North har stort transportnätverk är det lätt att utforska andra regioner. I själva staden är det enkelt att gå, cykla eller ta bussen runt. 

IPU Nya Zeeland är en privat tredjegrads institution som är tät kopplad till sitt systeruniversitet IPU Japan i Okayama. Det har nått den högsta ackrediteringen i Nya Zeelands kvalifikationsmyndighet (NZQA). Institutet är en del av Soshi Education Group som sträcker sig över Nya Zeeland, Australien, Japan, Kina och Vietnam. Campuset ligger på ett frodigt grönt område och har gym och ett mångsidigt idrottsfält. Det finns också olika tennisbanor, fotbollsplan, ett scenkonstcenter, bibliotek, stormarknad och restaurang. Studenter kan välja att bo på campuset eller hitta eget boende. 

 

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på New Zealand Exchange

New Zealand Exchange

Fakta

Tuition Fees: 1790-1990 EUR per semester

Max. amount of ECTS: 15-30

Levels of study: Diploma, Bachelor and Master

Duration of studies: 8-16 weeks

Semester schedules: Jan-Mar / Apr-Jul / Aug-Dec

Type of Visa required: No Visa / Fee-Paying Student Visa

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till New Zealand Exchange. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.