Eurocentres Irland

Studera engelska på Eurocentres skolor i Dublin eller Galway. Irland är en spännande ö med vacker natur och en gästvänlig befolkning.

Varför studera på Eurocentres Irland?

Eurocentres har språkskolor i 16 länder över hela världen. De ser det som sitt uppdrag att förbereda sina studenter för att arbeta, studera och leva i en främmande kultur med ett främmande språk. De erbjuder många olika språkkkurser för att täcka alla studenters behov. Eurocentres hjälper sina studenter att övervinna de kulturella skillnader och de språkliga svårigheter som de stöter på. De garanterar en språkresa där du kommer att lära dig mycket och få minnen för livet.

Eurocentres irländska språkskolor:

 • Är ackrediterade av kvalitetsorganisationer som ACELS, EAQUALS, IALC and MEI
 • Drivs av kvalificerade partners som Alpha College of English och Bridge Mills Galway Language Centre
 • Erbjuder den högklassig undervisning i kombination med modern teknik och metodik.
 • Erbjuder ett eLearning program: my.Eurocentres före, under och efter din vistelse
 • Arrangerar många fritidsakrtiviteter som sociala evenemang, idrottsaktiviteter och utflykter efter skoltid. Nägra exempel är irländsk musik och dans, pubkväll, teaterbesök och utflykt till Glendaough etc.

Engelska språkkurser på Irland

 • Allmän engelska med möjlighet att välja mellan 20, 25 eller 30 lektioner per vecka. Öva på alla fyra språkfärdigheter. På kurserna med 25 och 30 lektioner, får deu mer tid att öva på dina muntliga och skriftliga kunskaper. Du får också möjligheten att jobba med eventuella problem gällande uttal eller grammatik.
 • Förberedelsekurs för Cambridge-examen med 20 lektioner per vecka i Galway och 30 lektioner per vecka i Dublin. Cambridgeexamen är accepterat över hela världen som ett intyg på att du är bra på engelska.
 • Förberedelsekurs för IELTS-examen med 20 lektioner per vecka. IELTS-test är obligatoriska för att bli antagen till de flesta universiteten i Storbritannien, Australien, Kanada, Nya Zeeland och Sydafrika.
 • Affärsengelska med 20 lektioner i allmän engelska och 5 lektioner med affärsengelska. Enbart i Dublin.
 • Gap year studera en lång kurs på 22 till 52 veckor.
 • Privatlektioner anpassade efter dina behov.

Dublin eller Galway

 • Dublin: En dynamisk, livlig metropol med en ung, vänlig och pulserande befolkning. Ett brett utbud av pubar med traditionell irländsk musik, konstgallerier, museer, teatrar och konsertlokaler. Det är alltid något på gång i Dublin och folk tar sig tid att prata med dig. Eurocentres partnerskola, Alpha College of English, är en relativt stor språkskola i centrala Dublin, nära O'Connell Street. Språkskolan har skolan 18 klassrum, ett mediabibliotek, cafeteria och datorrum. Njut av de många fritidsaktiviteterna som erbjuds i Dublin.
 • Galway: Galway City är en blomstrande, bohemisk och kulturell stad på Irlands västkust. Det är en populär kuststad med vackra stränder. Staden är spännande att utforska med sina labyrintiska kullerstensgator, färgglada butiksfasader och livliga café- och barkultur. Många pubar har traditionell irländsk musik som förgyller tillvaron när du njuter av en välförtjänt pint Guinness. Ta en kvällspromenad längs strandpromenaden och titta på solnedgången över Galway Bay.

Omdöme från Utlandsstudier.se

Jag har mångårig erfarenhet av Eurocentres och har besökt flera av deras skolor. De brukar alltid få höga betyg i utvärderingar av både studenter och myndigheter så det är en språkskola som jag varmt kan rekommendera till seriösa studenter. Vad jag känner till är alla deras språkskolor godkända för studiemedel från CSN.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Eurocentres Irland

Fakta

Miminiålder: 16 år

Antal nivåer: 10 (från nybörjare till övre C1)

Max antal/klass: 14 i Dublin 10 i Galway

Lektionslängd: 50 minuter

Kursstart: Varje måndag

Ackreditering: ACELS, Eaquals, IALC och MEI


 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om skolans utbildningar och ansökan dit. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


I want to get your newsletter about studying abroad (max 1/month).*

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning.

Intresseanmälan är inte bindande. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.