Byt karriär på 9 veckors utlandsstudier

Är du less på ditt nuvarande jobb? Ångrar du att du aldrig studerade utomlands? Nu har du chansen att ändra på det. Ta en 9 veckors bootcamp inom webb eller UX/UI Design utomlands.

Att byta karriär kan låta som ett gigantiskt steg som kräver en stor investering i tid och pengar. Det behöver dock inte vara det. På 9 veckors tjänstledighet kan du ta en intensivutbildning inom webbutveckling eller UX/UI Design där 80-90% av eleverna får inom detta inom tre månader efter avslutad utbildning. Det bästa av allt är att utbildningarna ges utomlands så förutom en yrkesutbildning får du också komma bort ett tag.

Studera på Ironhack i Europa eller USA

Utbildningarna ges på webbskolan Ironhack som är rankad trea i världen inom korta intensiva webbutbildningar, s.k. Bootcamps. Välj mellan följande campus:

  • Paris: ta chansen att leva i ljusets stad Paris under ett par månader och njut av fantastisk mat och kultur.
  • Berlin: utforska trendiga Berlin, västeuropas billigaste huvudstad, där historiens vingslag alltid är närvarande.
  • Barcelona: en av Europas populäraste studentstäder där du kan kombinera strandliv med storstadens utbud av restauranger och shopping.
  • Amsterdam: en vacker och spännande stad där du lätt tar dig fram på engelska.
  • Miami: bo i USA några månader och upplev en ständig sommar i Miami, med trendiga South Beach. Här finns massor att göra och upptäcka.

Hur kan jag lära mig tillräckligt mycket på bara 9 veckor?

Ironhack testar alla sina elever för att se att de har rätt förutsättning för klara utbildningen innan de blir antagna. Du kommer också att få göra en del föreberedelseuppgifter innan utbildningen börjar för att lära dig de grundläggande koncepten. Under utbildningens gång studerar du sedan intensivt där du är schemalagd 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan och har nya uppgifter att lösa varje dag.

Efter fullföljd utbildning ska du ha uppnått tillräckliga kunskaper för att kunna jobba inom ditt utvalda ämne. Du kommer att ha byggt upp en bra förståelse för det och ha verktygen för att lära dig mer på egen hand, då man aldrig blir fullärd i den här branschen.

Läs mer om Ironhack här och fyll i en intresseanmälan för mer information.

Mer information

Följ oss på Facebook och Instagram för att se våra senaste artiklar och skolnyheter.

Kommentarer

Jag godkänner att min IP-adress kommer att sparas. Din mailadress kommer ej att publiceras. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter.

Relaterade skolor

De senaste artiklarna

Populära artiklar

Populära skolor

Kommande webbinarier

Yale Young Global Scholars (YYGS): Early Action or Regular Decision?
2021-10-26 21:00

Explore ACT - Students share their experience
2021-11-06 11:00

 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan om du vill få hjälp att hitta och ansöka till passande skolor i det studieland du är intresserad av. Då får du också vår Utlandsstudiehandbok.

Är du antagen till en skola utomlands?  Nej     Ja

What and where do you want to study abroad:


I want to get your newsletters with study abroad advice (max 1/month).

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.