France Langue

Studera franska i Frankrike på France Langue med campus i Paris, Nice, Lyon, Bordeaux och Biarritz. Skolans mål är att ge dig en unik upplevelse samtidigt som du lär dig franska snabbt.

Varför studera franska på France Langue

France Langue strävar efter att skapa en speciell atmosfär inom sina skolor för att bygga en gemenskap där alla delar med sig. Studenter, lärare och administrativ personal, värdfamiljer, alla strävar efter att göra varje vistelse minnesvärd. Dela upplevelser, utställningar, utflykter, sport, m.m. Att läsa på France Langue ger er än bara en språkkurs, det är ett mänskligt och kulturellt äventyr!

-FLEXIBLA OCH VARIERADE UTBILDNINGAR: vårt pedagogiska system är baserat på personliga program och individuell support för varje student. France Langue har utvecklat en metod och studietakt som hjälper varje student att nå sina mål.

Våra franska språkkurser startar varje vecka (undantaget nybörjarkurser), året runt där du själv väljer hur länge du vill läsa. Läs en termin eller så många eller få veckor som du vill för att passa dina personliga möjligheter och mål (universitet, professionella eller personliga).

-PERSONLIGA SPRÅKKURSER OCH PEDAGOGISK SUPPORT: vi ger dig råd och vägledning i ditt kursval, och har lärare som är specialister på att hjälpa dig med rätt kurs och nivå.

-BOENDE: France Langue erbjuder flera olika boendealternativ av hög kvalitet. Det finns något för alla smaker och budgetar! Välj mellan värdfamilj, lägenhetshotell, residens, etc. Res utan oro, vi tar hand om dig!

 

Program och språkkurser på France Langue

Välj mellan många olika franska språkkurser:

VANLIGA FRANSKAKURSER:

  • Veckokursen: vår populärast språkkurs som ges på alla nivåer från nybörjare till avancerad. Gruppkurser startar varje vecka och du väljer fritt hur många veckor du vill läsa.
  • Terminskurser: ta en längre franskakurs i 1-4 terminer till förmånliga priser. Precis som veckokursen så ges terminskurserna på alla nivåer. Vår metod tar dig steg för steg till nästa nivå tills du är flytande i franska. Förutom franskakurser ingår också tematiska workshops.
  • Privatlektioner: skräddarsydda program för studenter som vill lära sig franska i sin egen takt och fokusera på sina egna behov och förväntningar.

PROFFESIONELL FRANSKA: dessa program har som mål att hjälpa dig kommunicera smärtfritt på franska i professionella och akademiska situationer (Pathway program)

FRANSKA & LIVSSTIL: kombinera din franska språkkurs mer kulturella aktiviteter och kurser med inriktningar såsom matlagning, mode eller sport.

BARN, JUNIOR OCH FAMILJEKURSER: få lyckliga minnen från Frankrike vid havet och möt ungdomar från hela världen på våra summer camps där du får lära känna Frankrike och använda språket i verkliga situationer.

FRANSKA EXAMENSKURSER: vi kan hjälpa dig att förbereda dig för de stora franska språktesten! (TCF, DELF, DALF).

Våra franska språkskolor och studieorter

Paris: vår språkskola i Paris Notre-Dame ligger i hjärtat av de latinska kvarteren, med utsikt mot Notre-Dame katedralen och endast ett stenkast från “l’Ile de la Cité" (ön i Seine där bl.a. Notre Dame ligger), Pantheon och universitetskvarteren. 

Nice: en språkskola med dynamisk atmosfär där du kan njuta av medelhavsklimatet året runt! Skolan ligger i utkanten av det kända kvarteret Liberation-Borriglione i ett typiskt provinshus med fin trädgård.

Bordeaux: En livlig språkskola med all charmen från Bordeaux. Staden Bordeaux är väldsberömd för sina viner men det är också en dynamisk studentstad genomsyrad av ett rikt kulturellt och arkitektoniskt arv!

Biarritz: vår språkskola ligger i en modern byggnad i hjärtat av Europas surfhuvudstad, bara 10 minuters promenad från stranden! Upplev havet, surfing, solen, den underbara naturen i det franska Baskien i en stad.

Lyon: en ljus skola belägen i hjärtat av staden. Lyon är en välkomnande stad och en bra plats att bo på. Det är en livlig och levande stad, den perfekta staden att lära sig franska och upptäcka den franska kulturen.

Martinique: vår franska språkskola mitt på en paradisö i Karibien.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på France Langue


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till France Langue. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.