Språkkolor över hela Japan

Vill du studera japanska någon annanstans än i centrala Tokyo? Kanske i Sapporo, Yokohama, Hiroshima, Chiba eller någon annan spännande studieort i Japan? Vi kan hjälpa dig!

Språkskolor över hela Japan

Vår partner kan vi hjälpa dig med ansökan till mångaolika skolor över hela Japan. Förutom de vanligaste studieorterna Tokyo, Kyoto och Osaka kan du också läsa på japanska språkskolor i städer som Chiba, Yokohama,  Sapporo, Hiroshima och många fler.

Genom en samarbetspartner kan vi hjälpa dig att studera på de flesta välkända språkskolorna som Kudan, Arc, Yokohama Design College etc. Du kan läsa sommarkurser, terminskurser eller årslånga kurser med studentvisum. Skolorna kan hjälpa dig att förbereda dig för språktest såsom JLPT och EJU.

Hjälp med skolval och ansökan

Vår samarbetspartner hjälper dig att hitta en passande skola i Japan och guidar dig genom den krångliga ansökningsprocessen. Om du vill läsa en kurs som är ett halvår eller längre så kommer du att behöva ansöka om studentvisum. Då bör du komma igång senast ett halvår innan kursstart. Språkskolorna i Japan undervisar i fyra 10 veckors terminer per år med kursstart i april och oktober, samt på vissa skolor även i januari och juli. Korta kurser är ofta mer flexibla.

Fyll i intresseanmälan härintill för att komma igång!

Studiemedel från CSN

Om du ansöker till studier i Japan genom någon av våra partners så hjälper vi dig med mer information om CSN ansökan. Nästan alla japanska språkskolor är godkända av CSN om du läser en kurs som är minst 13 veckor lång. Ofta kan man klara sig ganska bra på studiemedlen men det skadar inte att ha med sig lite egna pengar. Om du läser på studentvisum har du också rätt att jobba halvtid under din studietid i Japan.

Texten ovan är skriven av skolan själva och översatt av oss. Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Språkkolor över hela Japan

Språkkolor över hela Japan

Fakta

Antal skolor: 44

Studieorter: 19

Nivåer: Alla från nybörjare till avancerad. Du bör lära dig Hiragana och Katakana innan kursstart.

Startdatum: Januari, april, juli och oktober är de stora startdatumen för långa kurser.

När ska man ansöka: Minst 6 månader innan kursstart

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Språkkolor över hela Japan. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.