Hur fungerar det med visum mm om man ska studera på Filippinerna?

Hej, Jag har hittat en skola i filipperna där jag kan ta bachelors in fashion art and marketing. Jag har blivit antagen. Nu behöver jag hjälp med att klargöra min studentvisum, åtminstående vad jag behöver ta med från sverige till filipperna. Men också CSN. Jag har drygg en månad på mig att fixa allting. Eftersom skolan börjar där 13 Juni. Hoppas ni kan hjälpa. Mvh Champion

Frågat av: champix, 3 years ago


Svar:

Grattis till antagningen!

Jag har inte jobbat med studentvisum till Filippinerna men på deras ambassads hemsida kan du läsa om vad som krävs för att få ett studentvisum där. Läs också mer på vår sida om hur man ansöker om studentvisum.

Ansökan om CSN fungerar likadant till Filippinerna som för andra länder. På sidan om CSN för utlandsstudier kan du läsa mer om det. Vad man ska ta med sig från Sverige kan du läsa om i vår packningslista för utlandsstudier. Glöm inte att teckna en studentförsäkring!

Besvarat av: Johan på Utlandsstudier.se, 2017-04-27 13:36:33 This is an accepted answer.

Vi besvarar alla frågor här gratis baserat på vår kännedom om ämnet vid frågetillfället. Om det sker några större förändringar så försöker vi i möjligaste mån att uppdatera våra svar. Vi kan dock inte hållas ansvariga för problem du kan stöta på med hänvisning till våra svar.


Tillbaka till frågor och svar

Utlandsstudiehandboken

Vår Utlandsstudiehandbok hjälper dig att planera dina utlandsstudier steg för steg. 32 sidor späckade med råd och tips. Ladda ned den helt gratis här!

Populära skolor