Hult International Business School

Hult är mer än en vanlig handelshögskola. Hult står för en dynamisk och multikulturell gemenskap som utbildar, inspirerar och sammanför några av världens mest framstående talanger.

Varför studera på Hult?

Med skolor i sex olika länder på fyra olika kontinenter är Hult en ny typ av ideell handelshögskola som konstant förnyar sig för att tillgodose behoven hos studenter, arbetsgivare och samhälle i en värld som förändras snabbare än någonsin tidigare.

Med studenter som härstammar från mer än 150 nationaliteter är Hult ett dynamiskt och multikulturellt minisamhälle som utbildar, inspirerar och kopplar ihop några av världens mest framstående affärstalanger.

Våra studenter tar sin examen med ett globalt nätverk på plats, de praktiska färdigheterna som krävs för att kunna påverka från dag ett, det framtida tankesätt som krävs för att frodas i en tid av förändring och förutsättningarna för livslångt lärande så att de kan behålla sin plats längst fram i ledet även efter sin examen. Alla våra program är praktiskt orienterade och ser till att du har kontakt med den riktiga affärsvärlden. Dessutom har våra föreläsare erfarenhet från sitt eget arbete för globala företag såsom North Face, Google eller The Big 4 och de har förståelse för läget i både utvecklingsländer och framtidens ekonomiska makter.

Hult är erkänt av företagsvärldens tre mest prestigefyllda internationella ackrediteringsorgan: Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBAs (AMBA) och EQUIS (European Quality Improvement System). Vi är den första och enda handelshögskolan i USA som uppfyllt denna trefaldiga ackreditering som innehas av bara en procent av handelshögskolorna i världen.

Program

Med campus i Boston, San Fransisco, London och Dubai har Hults program utformats så att du lär dig arbeta i tvärkulturella teams, utvecklar unika ledaregenskaper och får förutsättningar och kraft att forma framtiden.

Global ettårig MBA för företagsledare: Rankad som nr 15 i The Economist-rankingen 2021. Detta ettaåriga MBA-program var det första i världen som gjordes om av världens ledande affärsmänniskor. Extra fokus läggs på att utveckla personliga färdigheter, att hantera människor och på den praktiska tillämpningen av varje ämne. Studenterna ska kunna arbeta under komplexa och snabbt föränderliga förhållanden samtidigt som de arbetar med verkliga affärscase.

Master of Sciences: Lär dig om affärsvärlden genom att leva i den och ta kontroll över din utbildning med vårt utbud av karriärfokuserade masterprogram som ger dig flexibilitet att gå din egen väg för att nå dina mål. Välj mellan International Business, Marketing, Finance eller Business Analytics. Hults masterprogram har utformats för att göra dig till den som alla arbetsgivare vill anställa och alla företagare vill vara.

Andra program: Kandidatexamen i företagsekonomi (Boston & London), doktorsexamen i företagsekonomi, deltid och hybridprogram.

Hult är annorlunda

Vårt rotationsprogram gör det möjligt för dig att studera dina valfria ämnen på vilket som helst av våra sex campus, inklusive New York och Shaghai, och de kommer i olika format vilket innebär att det är upp till dig var, vad och hur du studerar.

Dessutom har du, efter avslutat MBA- eller masterprogram, möjlighet att delta i Dubbla Examen - att fortsätta på en andra masterexamen på kortare tid. Där har du möjligheten att läsa in din andra examen på bara sex månader på ett av våra amerikanska campus.

Under hela utbildningen deltar du i prisbelönta Best Career Strategy Award 2020 från AMBA där du skräddarsyr en strategi för att planera din karriär. På Hult har dina karriärrådgivare många års erfarenhet av att hjälpa internationella studenter att hitta jobb. De hjälper till att positionerna dig på den globala marknaden och ger dig råd om inträdesstrategier för din drömbransch och drömplats.

Efter examen ger vi dig möjlighet att hålla dig uppdaterad om kommande trender genom att ta välja ett ämne varje år för resten av ditt liv genom vårt program för Livslångt Lärande.

Om du är intresserad av den här skolan så kan du börja med att fylla i intresseanmälan här intill så skickar vi dig mer information om hur ansökan går till och du är då garanterad att ta del av eventuella rabatter.Ämnen som du kan läsa på Hult International Business School


Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om utbildningarna och ansökan till Hult International Business School. Då får du även ta del av våra rabatter och får hjälp med CSN m.m. Du kan också ställa frågor till oss och skolan här.


 


Jag vill få nyhetsbrev från Utlandsstudier.se och skolan.

Sätt mig även i kontakt med andra skolor som erbjuder liknande utbildning i samma land.

Intresseanmälan är inte bindande och kostar ingenting. Vi och/eller passande skolor/samarbetspartners kommer att kontakta dig med mer information. Vi kommer inte att dela din mailadress med någon annan än berörda partners. Genom att skicka in intresseanmälan godkänner du samtidigt våra villkor och hantering av personuppgifter.